Всі категорії
Додати товар

Візок дитячий junama diamond 2в1

7000 грн
Опис

Коляска в ідеальному стані у використанні була менше року, без подряпин і ремонту. Дуже зручна, маневрена і легка в керуванні. Колір універсальний як для дівчинки, так і хлопчика. Тканина жакард(щось типу нашого льону тільки міцніша), колір смарагдовий, не вигорівша. Користувались дуже бережно і акуратно. Повний комплект(сумка для покупок з екошкіри, сумка для мами, матрасик, підстаканник, москітка, 2 чохли на ніжки) і в подарунок дощовик, бо в комплекті його не було.
У цій колясці об'єднані всі необхідні вимоги: висока якість продукту, яка створює комфорт і безпеку для малюка, а також функціональність і неповторний дизайн для мами.
Коляска виготовлена із застосуванням новітніх, сучасних, високоякісних матеріалів, що забезпечують безпеку та високий рівень комфорту на прогулянках. Шість амортизаторів, у тому числі два амортизатори на шасі відмінно згладжують будь-які нерівності. Великі гелеві колеса роблять коляску справжнім позашляховиком. Передні колеса можуть бути розблоковані для маневрування.
Батьківська ручка, обита екошкірою, регулюється по висоті. Кошик з екошкіри для захисту вмісту від забруднення та сторонніх поглядів має застібку-блискавку. Якщо скласти коляску, то вона легко поміститься в багажник автомобіля. Сумка для мами також має вставки з екошкіри.
Капюшон люльки для максимального захисту від опадів, вітру та сонця має подвійний козирок. Спальне місце комфортне та широке. М'яка бавовняна оббивка всередині колиски створить новонародженому комфорт, вона фіксується за допомогою блискавки і може бути знята для прання. Голова регулюється, є накидка з високим відворотом і ергономічна, центрована ручка для перенесення.
Як і колиска, прогулянкове сидіння може бути встановлене у двох положеннях щодо дороги. У капорі є вентиляційне вікно та подвійний висувний козирок. Серед функцій блоку варто виділити наявність горизонтального положення спинки, м'якого матраца-вкладиша, підніжки, що регулюється, і бампера з роздільником для ніжок. Люлька та прогулянковий блок мають інноваційну вентиляційну систему, що забезпечує оптимальний мікроклімат у будь-яку погоду.
Єдиний мінус, який ні на що не впливає, показала на останньому фото.
Ціна 7000грн

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Бірюзовий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
yankakosko
yankakosko
Супер-продавець
Миронівка
100% виконаних замовлень
Була