Всі категорії
Додати товар

Коляска stokke xplory v3 2in1, люлька та прогулянковий блок

5700 грн
Опис

Продаємо нашу улюблену колясочку Stokke Xplory. Комплектація: люлька, прогулянковий блок, фіксатор люльки, шасі(станина), сумка для покупок, сумка для мами, чохол на бампер, чохол на руль, чохол на пасок безпеки, козирок (2шт.:бежевого та коричневого кольорів), махрова вкладка у прогулянковий блок в тон текстилю коляски (див. на фото), тепла флісова вкладка у прогулянковий блок чорного кольору, накидка на люльку. Все в гарному стані. Колір свій не втратила, без потертостей, плям, дірок, тощо, оскільки користувалися змінним текстилем на коляску постійно (зимовим та літніми комплектами).
Дуже зручний, якісний та стильний візочок.
Ви та дитина не залишитесь без уваги перехожих.
Висока посадка в люльці дозволяє розгледіти більше, ніж в інших візочках. А при користуванні люлькою у вас не болітиме спина, бо не потрібно згинатися низько. Дитина на очах, що зручно, спокійно і вам, і дитинці.
Переклавши прогулянковий блок обличчям дитини від себе, коляску можна використовувати для годування дитини за загальним столом, що дуже зручно у ресторані чи кафе, не використовуючи для цього спеціально стільчик для годування.
За додатковою інформацією звертайтесь, пишіть. Із задоволенням відповім на всі запитання. Також за бажанням зроблю відеоогляд колясочки.
Можлива відправка Новою Поштою по передплаті.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Бірюзовий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Продавець
37i
37i
Чернівці (Чернівецька обл.)
67% виконаних замовлень
Була