Всі категорії
Додати товар
Опис

Коляска 2 в 1 Kidex K-Style Cappuccino Handle Brown - коляска з покращеною системою амортизації та маневреними колесами.
Прості механізми, з якими легко подолати без сторонньої допомоги. Спочатку навантаження йде на пружини, розташовані в нижньому блоці ходової частини коляски. Пружинні блоки регулюються нижніми важелями вгору та вниз (системи жорсткий або плавний хід). 

Подальше навантаження йде на амортизатор, який з'єднує верхню частину каркаса з нижньою ходовою частиною. Амортизатор містить два положення регуляції (жорсткий хід і м'якіший хід амортизації, що здійснюється за рахунок повороту основи телескопа.
Разом дві системи амортизації, які включаються під час їзди одночасно, надають даній моделі легкість у пересуванні та комфорт при їзді, навіть у важкодоступних місцях та скрізь бездоріжжям. 
Коляска Kidex K-Style укомплектована 12-дюймовими колесами, розміщеними на гальмівній системі та 10-дюймовими колесами, що знаходяться у передній частині коляски. Гелевий наповнювач на ободах коліс надає колясці м'якість у пересуванні.
Дуже чудова коляска, стан ідеальний, прогулянковий блок та рюкзак в користуванні не були. Коляска просто неймовірна, великим плюсі даній моделі коляски, що вона має велику люльку, в якій малюка можна возити набагато довше та в якій малюку набагато комфортніше ніж в меншій за розміром. Також коляска має гарну систему вентиляції , яка розкривається позаду коляски.

Особливості коляски:
- Підніжка, що регулюється, і спинка дозволяють підібрати максимально комфортне положення для малюка.
- Підсклянник, тримач телефону, муфти для рук забезпечать прогулянку мами теплою осінню та взимку, та зручною влітку.
- Внутрішня обшивка -100% бавовна.
- Система вентиляції
- П'ятиточкові ремені безпеки з м'якими накладками
- Оглядове віконце для мами

Розміри люльки:
Довжина - 83 см, ширина - 40 см.

Комплектація:
- колиска
- шасі
- прогулянковий блок із чохлом на ноги
- корзина для покупок
- рюкзак для мами
- москітна сітка
- дощовик
- пеленальний матрац
- муфти для рук
- підсклянник
- тримач телефону.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
ksunya12
ksunya12
92% виконаних замовлень
Була

Схожі товари