Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Дитяча коляска

12500 грн
Опис

White Lux 3в1 - багатофункціональна коляска з останньої колекції відомого європейського бренду BabyLux. Її можна використовувати як коляску з люлькою, прогулянкову коляску та автокрісло, яке можна встановити на раму коляски.

Особливості набору:
Багатофункціональність - White Lux - це глибока коляска, прогулянкова коляска та автокрісло одночасно. Коляска змінюватиметься разом з вашим малюком і підлаштовуватиметься під його потреби

Функціональність - коляска оснащена безліччю практичних рішень, включаючи ремені безпеки, регульовану напрямну. Ці елементи забезпечують максимальний комфорт використання та безпеку.

Безпека – візок та автокрісло відповідає європейським стандартам, а це означає, що воно є повністю безпечним для дитини.

Фізичні параметри:
Вага коляски: 15,2 кг
Вага продукту з індивідуальним упакуванням: 17,5 кг
Конкретна інформація:
Рама: Алюміній
Тип сидіння: Розширюваний
Набір: 3в1
Елементи набору: коляска, люлька, автокрісло
Аксесуари в комплекті: дощовик, матрац, москітна сітка, чохол для ніг, сумка
Додаткова інформація: амортизатори, замок для поворотних коліс, гальмо, можливість установки сидіння, можливість установки люльки, спинка, що відкидається, захисна планка, положення лежачи, двостороннє сидіння, регульована ручка, регульована підставка для ніг, поворотні колеса, знімна оббивка
Колеса:
Тип коліс: Гель
Кількість коліс: 4

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
hovanuknadia
hovanuknadia
Була