Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Bair city 2в1 2023 року

7000 грн
Опис

Виробник: ****
Вік: Інше
Тип коляски: Коляски 2 в 1
Тип: Коляски дитячі

Коляска з екошкіри. У використанні було 4 місяці, літній блок обсолютно новий у використанні не був, коли люлька в гарному стані.Покупилися за 15200. За докладною інформацією писати в вайбер або телеграм
**** **** в комплектації 2 в 1 з великою продуманою люлькою для новонародженого, підходить для будь-якої пори року. Люлька **** **** одна з найбільших на ринку — її внутрішній розмір 82 х 36 см. Настроювана вентиляція дна, вентиляційна секція в капюшоні, захист від сонця та негоди для комфорту за будь-якої погоди. Накидка на двох блискавках для оперативного доступу до малюка.
Ширина шасі 60 см. Коляска складається простим рухом за типом «книжка», бічний фіксатор усуне раптове розкладання. Амортизацію на стійках рами доповнюють колеса різного діаметра, вони тихо їдуть, не бояться проколів і низьких температур. Передня пара коліс — поворотні з блокуванням у прямому положенні.
Спинка та підніжка прогулянкового сидіння настроюється під дитину. Коляска **** **** добре адаптована під тривалі прогулянки. Глибокий капюшон стійкий до поривів вітру та доповнений зручною кишенею для дрібниць. У спеку стане в пригоді сітчаста вставка для вентиляції, захована під текстильною частиною капора. Тепла накидка на ніжки в комплекті.
Розширена комплектація коляски складається із сумки для мами, дощовика, антимоскітної сітки, підсклянника та рукавиць на ручку коляски.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець

Схожі товари