Всі категорії
Додати товар

Універсальна коляска 2 в 1 mima xari champagne, rose gold

13500 грн
Опис

Універсальна коляска 2 в 1 Mima Xari створена для комфорту вашої родини. Кожна деталь унікальної коляски бездоганно виконує свою функцію, гарантуючи безпеку та ідеальний простір малюкові від народження до трьох років. Модель виконана в сучасному стилі з фірмовими елементами дизайну, властивого бренду Mima.

Коляска 2в1 Mima Xari унікальна у своїй трансформації з прогулянкового модуля в люльку для новонародженої дитини. Запатентована система Carrycot inside дає змогу вам не купувати два окремих модулі, які займають багато місця у квартирі. Досить витратити кілька хвилин, і колиска перетворюється на прогулянкове сидіння. Розстебніть блискавку периметром, зніміть сидіння й комфортна люлька для новонародженої дитини готова! Зручна колиска виготовлена з ніжного гіпоалергенного текстилю. Розташування модуля люльки можна регулювати за висотою за допомогою бічних регуляторів.

Прогулянковий блок легко встановлюється обличчям до мами або обличчям у напрямку руху. Для розвороту досить натиснути кілька кнопок із боків коляски. Прогулянковий блок, як і колиску, можна встановити у двох положеннях за висотою, для цього є зручні бічні регулятори. Прогулянкове сидіння й відповідно люлька мають захист по периметру з алюмінієвої трубки. Прогулянковий блок Mima Xari округлої форми, привертає увагу сучасним дизайном і нестандартною красою. Сидіння має три положення нахилу, для сну та неспання маленького пасажира, зі зручним регулюванням на спинці. Вбудовані, п'ятиточкові ремені безпеки мають м'які накладки на плечі, надійно утримують дитину, регулюються за висотою та довжиною. Капюшон унікальної коляски складаний і знімний, складається з трьох окремих частин, працює безшумно. У разі повного відкривання капюшон повністю ховає маленького пасажира від сонця.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Золотистий
Особливості:
З капюшоном
Продавець
vovne...
vovnenko_tanya
Первомайськ
0% виконаних замовлень
Була

Схожі товари