Всі категорії
Додати товар

Коляска bebetto bresso 2 в 1, графіт рама

10300 грн
Опис

Коляска Bebetto Bresso 2018 року після однієї дитини, каталися в люльці 7 місяців і в прогулянковому блоці 10 місяців (загалом 1,5). Комплект 2 в 1. Коляска супер, залишилася дуже задоволена своїм вибором, а було перепровано в магазині дуже багато колясок. І прекрасна забарвлення, яка підійде і хлопчику, і дівчинці! Технічний стан ідеальне - їздили в основному по рівному тротуару в ЖК, зрідка виїжджали за межі РК. Зовнішній стан (дефекти показала на фото): Люлька - ідеальна, без нюансів. Прогулочный блок - есть дефект в виде потертостей на капюшоне, но их видно только при полностью разложен капюшоне (что используется не так уж часто), при стандартном положении капюшона потертости прикрыты другой секцией. Думаю, в ателье, при желании, смогут исправить внешний вид.
Рама - в отличном состоянии, есть только маленькая потертость.
И дефект на ручке - поцарапана (можно одеть чехол на ручку и не будет видно).

Комплектация полная +сумка для коляски, сумка для корзины (очень удобная), дождевик, москитка, накидка для ножек, подстаканник.

Больше фото по запросу.

Характеристики коляски: Вік - Від 0 до 36 місяців, Максимальна вага дитини, кг - До 15 кг Кількість коліс - 4 Колеса - Поліуретан (непробивні) Поворотність коліс - Передні поворотні з можливістю фіксації Діаметр передніх коліс - 24 см Діаметр задніх коліс - 30 см. Ширина шасі - 60.5 см Багажний кошик - Так Розміри в розкладеному вигляді - 106.5х60.5х124 см Розміри в складеному вигляді - 83х60.5х30 см (рама з колесами) Висота ручки - 71.5-113 см Довжина підставки для ніг - 21 см Висота спинки - 50 см Глибина сидіння - 27 см Вага коляски - 14 кг Вага люльки - 4.7 кг Вага рами з колесами - 8.9 кг Гальмівна система - Центральне гальмо з гойдалкою Stop&Go Країна виробник - Польща !!! Автокрісло продано

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
deriana
deriana
Супер-продавець
Бориспіль
100% виконаних замовлень
Була