Всі категорії
Додати товар

Nuby natural touch набір пляшечка для годування 3 шт. і соска пипка

700 грн
Опис

Nuby Natural Touch набір пляшечки для годування 3 шт. і соска пипка.

Новий, в пакованні.

Набір пляшечки 3 шт. і пипка.
Пляшечка поліпропіленова Nuby (Нубі) має унікальну атиколікову соску мультипотік. Особливість соски — це новий стандарт ширини основи, що робить комфортнішим годування малюка, позаяк повторює зовнішня анатомічна будова ареоли соска грудей матері. Знайомі форма та розмір зменшують ризик відмови малюка від грудного вигодовування. Антиколькова система з інноваційним клапаном зменшують ймовірність виникнення кольок, позаяк повітря надходить у пляшечку, а не в животик малюка. Ергономічна форма пляшечки забезпечує максимальний комфорт під час годування.

Для зручності на пляшечки нанесена шкала.
Пляшечки не містять Бісфенолу А.

Ці дитячі пляшечки Nuby 3-Pack Natural Touch об'ємом 9 унцій створені для того, щоб грудне вигодовування й годування з пляшечки краще поєднувалися. Вони обладнані новими сосками Nuby Breast Size, які точно імітують природну форму, відчуття і функцію грудей матері, допомагаючи полегшити перехід від грудного вигодовування до годування з пляшечки.
Чудові антиколікові клапани в основі соски допомагають запобігти кольки, а м'які виступи на поверхні масажують ясна дитини. Крім того, ці дитячі пляшечки Nuby з комфортною ортодонтичною соскою на 100% не містять BPA і повністю взаємозамінні з усіма системами годування SoftFlex. Цей набір також містить інноваційну ортодонтичну пипку Comfort від Nuby.
Пустушка з цими пляшечками Nuby 3-Pack Natural Touch на 9 унцій обладнана силіконовим мішечком з масажними щетинками для прорізування зубів, які м'яко стимулюють і заспокоюють ясна.
Nuby 3-Pack Natural Touch Дитячі пляшечки з принтом на 9 унцій з ортодонтичною соскою Comfort, нейтральні, без BPA:
Пляшечки для годування немовлят Nuby Natural Touch Baby з безплатною соскою:

без бісфенолу А

Створений для того, щоб грудне вигодовування й годування з пляшечки краще поєднувалися

Соска точно імітує природну форму, відчуття і функцію материнських грудей на цих дитячих пляшечках без бісфенолу-А в нейтральному дизайні.

Чудові антиколікові клапани в основі сосків допомагають запобігти кольки

М'які виступи на поверхні сосків цих дитячих пляшечок Nuby з комфортною ортодонтичною соскою масажують ясна дитини

Повністю взаємозамінні з усіма системами подавання SoftFlex.

Дитячі пляшечки нейтрального дизайну без бісфенолу-А можна мити в посудомийній машині.

Соска розміру грудей із м'якого силікону шкіри

Nuby 3-Pack Natural Touch 9-oz Baby Bottles містить три пляшечки по 9 унцій і 1 ортодонтичну пустушку Comfort з масажними щетинками для прорізування зубів.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize