Всі категорії
Додати товар

Дитяча термальна сумка для збереження тепла та холоду.

250 грн
Опис

Дитяча портативна термальна сумка для збереження тепла та холоду: "Всміхнена лисичка". Симпатичні мультяшні персонажі тішать око, підвищують настрій і покращують апетит дітей до обіду. Портативна термальна сумка для зберігання гарячих і охолоджених продуктів. Особливості та характеристики:
1. Зовнішній шар ізольованої сумки виготовлений із водонепроникної катіонної тканини, яка дуже міцна, не має запаху, стійка до розривів, зносу, водонепроникна, що сприяє ефективно ізолювати водяну пару та захистити ізоляційний шар Всередині сумки, щоб уникнути запаху, або псування, а також легко чиститься. Ізольований ланчбокс може зберігати їжу холодною/гарячою/свіжою упродовж декількох годин. На передній частині сумки для ланчу є кишеня для мобільного телефона, ключів, ножа, вилки тощо. Ця ізольована сумка зручна у використанні й ідеально підходить для роботи, навчання, подорожей, пікніків, пляжу тощо.
2. Внутрішня частина сумки ізольована алюмінієвою фольгою, що сприяє тривалому збереженню тепла або холоду. Можна зберігати гарячу їжу або охолоджені продукти впродовж декількох годин (для тривалого збереження холоду рекомендується додатково використовувати пакет із льодом).
3. Сумка зроблена з міцної водонепроникної тканини та зручна у використанні для перенесення.
4. Сумка для ланчу, також може використовуватися для перенесення морозива, для пікніка, для продуктів, які потребують збереження тепла, або холоду.
Матеріал: тканина оксфорд, бавовна, алюмінієва фольга.
Колір: Усміхнена лисичка.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари