Всі категорії
Додати товар

Nuby чашка-непроливайка поїльник 360° з ручками 240 мл 6 м+

165 грн
Опис

Nuby чашка-непроливайка 360° з ручками 240 мл 6 м+ 
Тренувальна, навчальна.
Без кришки
Нова, але з дефектом на одній стороні чашки є подряпини, показала на останньому фото.

Дивовижна чашка-непроливайка Nuby TM 360° з ручками спеціально розроблена, щоб згладити перехід між чашкою і поїльником. Ваша дитина насолоджуватиметься питиме з м'якого обода цієї чашки. 360° означає, що малюк може пити з будь-якого боку чашки. Під час натискання губами силіконової накладки чашки, утворюється отвір, через який рідина надходить у рот малюк. Клапан легко відкривається під тиском для губ, так, що швидкість потоку контролюється дитиною самостійно.
Зручна кришка дає змогу тримати чашку в чистоті. Силіконовий клапан легко чистити. Ручки поїльника зручні для захоплення.
НВЧ-піч підходить тільки для розігрівання рідини. Під час підігрівання рідин у пляшечці у НВЧ-печі ручки чашки мають бути завжди зняті.
Склад: поліпропілен, силікон.
Мити перед першим використанням і після кожного подальшого використання. 
Виріб можна безпечно мити в посудомийній машині на верхній полиці або мити в теплій воді з використанням м'якого рідкого мила, а потім ретельно промивати в чистій воді.
Щоб уникнути травм, не дозволяйте дитині бігати з поїльником. Будь ласка, не дозволяйте дитині гризти накладку, позаяк це може призвести до протікання або розривів. Ніколи не наливайте в поїльник газовані напої, що виникає, може призвести до протікання.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари