Всі категорії
Додати товар

Столові набори для малюків від doddl (від 1 року)

1199 грн
Опис

Прибори Doddl з короткими контурними ручками розвивають дрібну моторику, підвищують, координацію та контроль. Допомагають малюкам навчитися їсти самостійно, інтуїтивно та правильно.
Ручки столових приборів Doddl розроблені таким чином, щоб сприяти розвитку пінцетного захвату - ключової моторної навички, необхідної для використання застібок-блискавок, ножиць, тримання ручок та олівців.
Довжина ручок також полегшує управління, дозволяючи зосередитися на відпрацюванні зорово-моторної координації.
Doddl також робить прийом їжі успішнішим, а це означає, що дитина швидко набуде впевненості і зможе зосередитися на всіх інших елементах, окрім навчання використанню столових приладів, наприклад, на пробі нових страв, на спілкуванні та в цілому на отриманні задоволення від їжі.

Чи безпечно використовувати ніж?
Вся справа в майстерно спроектованому зубчастому лезі, яке було ретельно досліджено та протестовано, щоб гарантувати, що воно ефективно ріже їжу, але не шкіру. Завдяки продуманому дизайну леза та силі долоні дитини ви виявите, що ваша дитина може безпечно подрібнювати будь-які продукти.

Можна мити в посудомийній машині, вони не містять BPA та фталатів та відповідають найвищим стандартам безпеки для вашого малюка.

Матеріал - нержавіюча сталь, розраховані на тривалий термін служби.

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
maliu...
maliuk_store.ua
Супер-продавець
Київ
92% виконаних замовлень
Була