Всі категорії
Додати товар

Дитячі іграшки для прорізування зубів для дітей 0-6 місяців — 2 шт.

500 грн -5% 475 грн
Опис

Дитячі іграшки для прорізування зубів для дітей 0-12 місяців — 2 шт.
Прорізувачі для дітей 0-12 місяців Ніколи не впустити Чорно-білі
висококонтрастні іграшки для дітей 0-12 місяці Силіконові іграшки для жування
та смоктання Дитячі іграшки 0-12 місяців Іграшки для новонароджених

Не містить BPA, не містить латексу, не містить свинцю, не містить фталатів

Про цей товар

- Заспокоюйте дитину та масажуйте ясна. Прорізування зубів — це бентежний етап для ваших малюків, але він пов'язаний із деякими дискомфортами. Цей набір із двох предметів ідеально підходить для різних етапів прорізування зубів, щоб заспокоїти дитину та помасажувати її ясна. Ручний прорізувач панда призначений для новонародженої дитини та призначений для смоктання й жування. Кільце для прорізування зубів із бамбукового пагону складається з безлічі плям, а нерівна текстура допомагає дитині гризти та досліджувати його.
- БЕЗПЕЧНО І МІЦНО ЖИВАТИ — ці дитячі іграшки-прорізувачі виготовлені зі 100% харчового силікону та можуть бути заморожені в холодильнику як прохолодні ласощі, які допоможе заспокоїти подразнені ясна. Вони не містять BPA, фталатів, латексу та олива, а дизайн і розміри цих прорізувачів запобігають задушливості та блювоту, що робить їх абсолютно безпечними для жування. Їх можна швидко очистити та продезінфікувати в гарячій воді, стерилізувати парою або в посудомийній машині.
- ЛЕГКО ТЕРЖАТИ Й НІКОГДА НЕ ПАДАЄ. Прорізувач панда зручний у носінні, ніколи не кидається й заспокоює ясна дитини, одночасно захищаючи її руки. Це чудова альтернатива, якщо ви втомилися постійно знаходити втрачені або прорізувачі що 2 хвилини. Прорізувач із пагонів бамбука має великий відкритий центр, що забезпечує надійне захоплення дитини, він має 5 текстур і щетинок, що дає дитині безліч можливостей масажувати запалені ясна, стимулювати м'язи рота та покращувати моторику порожнини рта.
- НАЙКРАЩЕННЯ І РОЗВИВАННЯ МОЗГА. У перші кілька місяців після народження дитини зір затуманюється. Чорно-білі висококонтрастні дитячі іграшки ідеально підходять для стимулювання зорового та розумового розвитку. Тому ми спеціально розробили цей чорний, білий і червоний прорізувач для дітей віком 0-3-6-12 місяців, щоб він масажував ясна й одночасно покращував зір і розвиток мозку.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари