Всі категорії
Додати товар

Підігрівач стерилізатор пляшечок та їжі kyg

1100 грн
Опис

Використовували кілька разів, стан нового.

Багатофункціональний пристрій 6 в 1: швидке нагрівання пляшок/стерилізація/підігрів їжі/нормальний нагрів/швидке розморожування/безперервне розморожування. 4 режими охоплюють 6 функцій, що стане гарним помічником для вашої родини.

Велика місткість підігрівача для пляшечок KYG 6 в 1 дозволяє нагрівати дві пляшечки разом, що економить час. Потужність 500 Вт виробляє достатньо пари, щоб нагріти молоко за 3-7 хвилин. Примітка: функція швидкого нагрівання не підходить для нагрівання молока нижче 90 мл. Якщо молока буде занадто мало, його легко перегріти.

Паровий стерилізатор може знищити 99,9% бактерій у пляшках. Підігрівач пляшечок може розморожувати грудне молоко, стерилізувати соски, пляшечки, дитячі виделки та ложки.

Стерилізатор KYG виготовлено з матеріалу, що не містить бісфенол А. Здоровий і екологічно чистий, при нагріванні не виділяється шкідливих речовин. Щоб видалити накип, додайте трохи миючого засобу (оцту, лимонної кислоти тощо) у резервуар для води, залиште його більше ніж на 10 хвилин, а потім промийте чистою водою.

Цифровий РК-дисплей показує температуру в реальному часі. Ви можете запрограмувати точну температуру нагрівання (± 1°C) і точний час (± 1 хвилина). Дуже простий у використанні та допомагає точно розрахувати час приготування годівлі. Доступний для запису часу та збереження заданої температури молока та води протягом 24 годин.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
katyask24
katyask24
Супер-продавець
Івано-Франківськ
83% виконаних замовлень
Була

Схожі товари