Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Б/к. підігрівач дитячих пляшечок amoever

532 грн
Опис

Є ЦАРАПИНИ ТА ПОТЕРТОСТІ,БЕЗ ЗАВОДСЬКОГО УПАКУВАННЯ!

- 🍼ШВИДКИЙ ЕФЕКТИВНИЙ І РАВНОМЕРНИЙ НАГРЕВ: налив 30 мл води в підігрівач для пляшечок, ви можете швидко та рівномірно підігріти грудне молоко, молочну суміш або дитяче харчування впродовж 2-7 хвилин для голодної дитини, порівнюючи з мікрохвильовою піч, це не призведе до втрат. важливих поживних речовин у грудному молоці або нагрівається нерівномірно. Навіть попри компактний корпус, у нього можна помістити пляшки різних форм і розмірів.
- 🥣Підігрівач пляшечок «ВСЕ ОДНОМ»: є кілька типів функцій: нормальний нагрів, швидке нагрівання парою, нагрівання продуктів, стерилізація парою, постійне підігрівання та розморожування. Завдяки шести різним функціям вони легко задовольняють більшості потреб сім'ї. Від підігрівання молочної суміші або грудного молока до приготування на пару інших дитячих ґаджетів — підігрівач для пляшечок ідеально задовольнить ваші потреби.
- 🍼ЗАХИСТ ВІД СУШКИ ТА АВТООТКЛЮЧЕННЯ: машина автоматично вимикається, щойно спрацьовує система захисту від висихання наприкінці режиму нагрівання або в разі браку води в підігрівачі пляшечок. Отже, їжа зберігатиметься теплою упродовж декількох годин, і вам не доведеться турбуватися про нагрівальний елемент. Коли цикл режиму закінчиться, він автоматично перейде в режим очікування, і після завершення програми прозвучить звуковий сигнал.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий