Всі категорії
Додати товар

Стул-качелі mioobaby jazz beige

5000 грн
Опис

Стілець-гойдалка Jazz 3в1 - це унікальний пристрій, який допоможе Вам у догляді за дитиною. Адже Jazz це шезлонг, закачуючий центр і стільчик для годування в одному виконанні! Починаючи вже з 2 місяців дитину можна укладати в стільчик, в функції шезлонга (горизонтальна поверхня, дитина пристебнута, встановлена ​​дуга з іграшками) і поки Ви займаєтеся прибиранням або своїми повсякденними справами, то малюк надійно лежить в затишному гніздечку і слухає гарну музику або звуки природи.

До речі, стільчик оснащений багатофункціональним блоком, в якому вбудовано багато красивих заспокійливих мелодій, шум води, спів птахів, а також є можливість включати на стільчику свої мелодії з телефону по Bluetooth. Коли малюк вже почне тримати голівку (приблизно з 4-х місяців), можна починати використовувати стільчик як закачуючий центр! У функціональному блоці є декілька швидкостей заколисування, таймер і функція, яка реагує на плач дитини. З моменту введення прикорму дитини і до 3 років, стільчик використовується як стільчик для годування!

Також його можна використовувати як стілець для розвиваючих ігор або малювання! Завдяки чотирьом позиціями спинки, шести рівням сидіння і регульованим підніжці і стільниці стільчик задовольнить будь-які побажання малюка в комфорті. І це все Ви отримуєте, купуючи всього один стілець-гойдалка mioobaby Jazz!

Характеристики:
Електронний блок управління;
Безшумний маятниковий механізм;
4 позиції регулювання спинки крісел;
6 рівнів висоти сидіння;
3 рівня регулювання стільниці;
3 позиції регулювання підніжки;
5-точкові ремені безпеки;
Є вхід USB і Bluetooth;
Працює від 4 батарейок типу «D» і від адаптера;
Габарити коробки: 60 * 33 * 72 см;
Габарити виробА: 103х89х60 см (ВхДхШ);
Вага виробу: 14 кг.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
0635597747
0635597747
Супер-продавець
Коростень
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари