Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Стільчик для годування kruzzel 22014 gray

1849 грн
Опис

ДЕТСКИЙ СТУЛ KRUZZEL 6в1

- ## ЧОМУ СТУЛ 6-в-1 — він практичний, підходить, коли дитині 6 місяців, а головне, росте разом із дитиною. У правильній конфігурації стілець високий , а отже, зручний для годування батьків, після зняття ніжок він стає стільцем для більших дітей , а після зняття столу та ременів стає самостійним стільцем .

- ## БЕЗПЕКА ПЕРВИМИ — 5-точкові ремені безпеки та 4 нековзні ніжки — це те, що гарантує безпеку вашого малюка. Купуючи наше крісло, ви можете бути впевнені, що перед вами виріб: безпечний, простий у використанні, що додатково позитивно впливає на комфорт вас і вашої дитини.

- ## З'ЄМНИЙ ПІДДОН У КОМПЛЕКЦІ СТОЛИКА - Стільницю можна повністю зняти . На стіл можна поставити тацю , щоб подати, наприклад, їжу . Лоток легко чиститься й стійкий до температури від -20 до 100 oC. Що це означає для вас і вашої дитини? Дитині можна давати: морозиво, теплий суп і навіть дуже тепле молоко.

- ## СТУЛ СКЛАДНОЙ, ПІДСТАВКА ДЛЯ НІГ — для економії місця вдома. Не завжди потрібно залишати крісло розгорнутим. Після дуже простого збирання ви зможете розгорнути його всього за кілька секунд без потреби використання інших інструментів. Тому, коли ви ним не користуєтеся, складіть його, щоб він не зайняв місця. Підставка для ніг забезпечить дитині комфорт у використанні .

- ## СПЕЦІФІКАЦІЯ — вік: 6м+; 6в1: да; ремені: п'ятиточкові; легко чистить: да; сірий колір; максимальне навантаження: 15 кг; розміри: 90/66/66см; розміри спинки: 33/29см; розміри сидіння: 27/29см; висота підніжки: 20см; вага в упаковці: 5 кг

СПЕЦІФІКАЦІЯ:

- ## вік: 6м+;

- ## 6w1: tak;

- ## ремені: п'ятиточкові;

- ## легко чистить: да;

- ## сірий колір;

- ## максимальне навантаження: 15 кг;

- ## розміри: 90/66/66см;

- ## розміри спинки: 33/29см;

- ## розміри сидіння: 27/29см;

- ## висота підніжки: 20см;

- ## вага в упаковці: 5 кг

ВКЛЮЧЕНО:

- ## стілець;

- ## підставка для ніг

- ## Подякуючи

- ## 4 колеса

- ## вставка сидіння

- ## складані ніжки

Стілець KRUZZEL 6-в-1 — ідеальне рішення для щоденного харчування вашої
дитини. Крісло легке, м'яке та зручне у використанні. Стілець підходить, коли
дитині виповнилося 6 місяців. Має знімну оббивку з практичної екошкіри, яка
легко чиститься і зручна у використанні.

-

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize