Всі категорії
Додати товар

Аспіратор для носа

450 грн -12% 400 грн
Опис

Аспіратор для носа призначений для дітей до 3 років, які не можуть самостійно очистити ніс. Дає усунути надлишкові виділення, які можуть призвести до таких ускладнень, як кашель або інфекції вуха.
Його перевага над іншими аксесуарами — це можливість регулювання сили відсмоктування.

До набору входять 2 додаткові змінні насадки.

Інструкція з використання:
Покладіть дитину на ліжко або на власні коліна. Вкладіть делікатно насадку аспіратора в ніс дитини, а силіконовий мундштук до власного рота. Втягніть повітря через мундштук так, щоб накопичені в носі виділення потрапили в насадку аспіратора. Регулюйте силу відсмоктування відповідно до потреб. Рекомендується поступове збільшення сили відсмоктування. Часто трапляється, що виділення дуже густі та сухі, це зменшує дієвість аспіратора. У таких випадках рекомендується спочатку прополоскати ніс фізіологічною сіллю.

Аспіратор має подвійний захист від потрапляння виділень у рот, для більшого психологічного комфорту можна додатково розмістити шматочок вати в пластмасовій частині трубки.

Інструкція з миття: Виріб тримайте в чистоті. Мийте всі частини аспіратора в теплій воді з дитячим милом. Добре промийте та висушіть. Виріб можна мити в посудомийній машині.

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
katesich
katesich
Супер-продавець
Кропивницький
79% виконаних замовлень
Була

Схожі товари