Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Дитячий лосьйон для чутливої ​​шкіри dooricare ato lotion daeng gi meo ri 400ml

335 грн
Опис

Термін: 19.04.2024

Лосьйон Kkomangpulip Ato Lotion від Daeng Gi Meo Ri – це універсальний засіб для дітей від 0 до 3 років, призначений для обличчя та тіла. Заспокійлива та безпечна формула лосьону чудово підійде для м'якої та ніжної дитячої шкіри. Він м'яко і легко розподіляється, тому його можна швидко наносити, що важливо при догляді за малюками. Завдяки глибокому поглинанню він не сушить шкіру без повторного нанесення. Різні рослинні олії та екстракти, гіалуронова кислота м'яко доставляють вологу та поживні компоненти до глибоких шарів епідермісу для тривалого зволоження ніжної дитячої шкіри.
Засіб підійде для тих, хто шукає легкий універсальний зволожуючий засіб, який можна швидко нанести на обличчя та тіло малюка. Для тих, хто шукає продукт з м'якою веганською формулою, який діє довго та не викликає подразнення навіть при нанесенні на дитячу шкіру.
Daeng Gi Meo Ri – компанія, випускаюча приголомшливі продукти для волосся та шкіри дорослих і дітей. Формули ґрунтуються на тисячолітніх знаннях травників Південної Кореї. Усі переваги природних інгредієнтів від Daeng Gi Meo Ri для Вашого здоров'я та здоров’я Вашого малюка. У засобах не використовують барвників та мінімум найнеобхідніших штучних компонентів. Засоби від Daeng Gi Meo Ri рекомендуються дерматологами для використання дітьми. Кожного року в Кореї товари Daeng Gi Meo Ri займають перші місця як кращі продукти для покращення здоров'я волосся, обличчя та тіла.
Ключові особливості:

Можна використовувати з народження;
Легка текстура;    
Чудово зволожує;
Надає заспокійливу дію;
Можна застосовувати після купання або під підгузок.
Активні інгредієнти:

    Екстракт листя чайного дерева - має потужну протизапальну, протигрибкову, бактерицидну дію, підвищує шкірний імунітет. Сприяє нормалізації процесів кератинізації, покращенню кровообігу.
    Олія насіння камелії японської - глибоко проникає в шкіру, підтримує її еластичність, зменшує втрату вологи та сприяє якісному насиченню та зволоженню клітин.
    Оливкова олія – містить вітамін Е, що нейтралізує вплив вільних радикалів, через які шкіра швидше в'яне і з'являються зморшки. Вітаміни А і D, що містяться в маслі, беруть участь в оновленні епідермісу, зменшують кількість ороговілих частинок шкіри, а каротин захищає шкіру від впливу UV-променів.
    Олія макадамії- прискорює процес загоєння ран, у тому числі і опіків, оскільки прискорює процес регенерації клітин шкіри.
    Гіалуронова кислота - глибоко проникає в шкіру, підтримує її еластичність, зменшує втрату вологи та сприяє якісному насиченню та зволоженню клітин.

На підставі Постанови Кабінету Міністрів України №172 від 19.03.1994 р. Парфумерно-косметичні вироби належної якості ОБМІНУ ТА ПОВЕРНЕННЮ НЕ ПІДЛЯГАЮТЬ.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
korea...
KoreanCosmetics
Київ
81% виконаних замовлень
Була