Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Дитячий крем для обличчя і тіла dooricare ato cream daeng gi meo ri 150ml

279 грн
Опис

Термін: 18.04.2024

Дитячий крем Kkomangpulip Ato Cream від Daeng Gi Meo Ri створений для інтенсивного зволоження та живлення дитячої шкіри обличчя і тіла (0-3 роки). Крем чудово насичує вологою, зменшує чутливість шкіри, прибирає почервоніння та запалення. Чудово попрацює із попрілостями та роздратуваннями від підгузків. Підійде для малюків, які мають екстремально суху шкіру, страждають від лущення та атопічного дерматиту. 
Формула засобу створена на основі масла Ши, сквалану, та чайного дерева, які допоможуть зменшити чутливість шкіри дитини, наживлять її вологою та заспокоять.

Daeng Gi Meo Ri – компанія, випускаюча приголомшливі продукти для волосся та шкіри дорослих і дітей. Формули ґрунтуються на тисячолітніх знаннях травників Південної Кореї. Усі переваги природних інгредієнтів від Daeng Gi Meo Ri для Вашого здоров'я та здоров’я Вашого малюка. У засобах не використовують барвників та мінімум найнеобхідніших штучних компонентів. Засоби від Daeng Gi Meo Ri рекомендуються дерматологами для використання дітьми. Кожного року в Кореї товари Daeng Gi Meo Ri займають перші місця як кращі продукти для покращення здоров'я волосся, обличчя та тіла.

Ключові особливості:

можна використовувати з народження;
прекрасний помічник у боротьбі із сухістю дитячої шкіри;
чудові заспокійливі компоненти у складі;
дерматологічно протестований продукт;
допомагає у полегшенні симптомів атопічного дерматиту;

Активні інгредієнти:

Масло Ши - пом’якшує та живить шкіри, робить її гладенькою та оксамитовою на дотик.
Сквалан - природна речовина, яка міститься в рослинах і організмі людини. Сквалан виробляється нашим організмом, тим самим допомагає зволожувати шкіру, волосся та нігті. Це компонент жирних клітин, які виробляє наш організм, щоб залишати шкіру гладенькою та м’якою.
Екстракт листя чайного дерева – має потужну протизапальну, протигрибкову, бактерицидну дію, підвищує шкірний імунітет. Сприяє нормалізації процесів кератинізації, покращенню кровообігу.
Гіалуронова кислота – глибоко проникає в шкіру, підтримує її еластичність, зменшує втрату вологи та сприяє якісному насиченню та зволоженню клітин.
Олія Камелії – глибоко проникає в шкіру, підтримує її еластичність, зменшує втрату вологи та сприяє якісному насиченню та зволоженню клітин.
Пантенол - надає потужну регенеруючу дію, надає захисну функцію від згубних факторів навколишнього середовища, заспокоює та заживляє пошкоджені ділянки шкіри.
Алантоїн - заспокоює та знімає роздратування, перешкоджає появі стягнутості та дискомфорту.
Лізати біфідо- та лактобактерій -  надають поживну дію нормальній флорі, що заселяє шкіру, та стимулюють вихід токсинів, які часто є причиною лущення едермісу.

На підставі Постанови Кабінету Міністрів України №172 від 19.03.1994 р. Парфумерно-косметичні вироби належної якості ОБМІНУ ТА ПОВЕРНЕННЮ НЕ ПІДЛЯГАЮТЬ.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
korea...
KoreanCosmetics
Київ
81% виконаних замовлень
Була