Всі категорії
Додати товар

Дитяче мило + пінка + крем + олійка 0+

885 грн
Опис

Делікатний засіб для підмивання малюків 0+

Ультрам’який засіб спеціально розроблено для очищення найчутливішої ділянки шкіри малюків – інтимної зони.

Містить екстракти чистотілу, ромашки, листя чайного дерева та Д-пантенол, що мають заспокійливі та протизапальні властивості, захищають шкіру малюка від несприятливих впливів довкілля, допомагають запобігти подразнення і відчуття дискомфорту, а також сприяють підтримці та відновленню природної мікрофлори шкіри, яка захищає від можливих інфекцій.

Рекомендований для очищення інтимної зони при зміні підгузок, підмивання дитини.

Прекрасно підходить навіть при пелюшковому дерматиті, забезпечуючи правильну гігієну у зоні підгузка та абсолютно безпечний догляд за ніжною шкірою дитини.

Покращує рівень зволоженості шкіри та відмінно підходить для щоденного застосування.

Дитяча пінка 3 в 1. Для купання, миття рук і обличчя, шампунь

Легка повітряна пінка для купання та миття волосся малюків з перших місяців життя.

М'яка безсульфатна формула пінки спеціально розроблена для самих маленьких, вона не подразнює очки та носик при купанні, не щипає і не викликає сліз.

Делікатно та ефективно очищає ніжну дитячу шкіру, не порушуючи її природного балансу. Натуральні екстракти ромашки та листя чайного дерева, разом з Д-пантенолом, захищають ніжну шкіру малюка від подразнень і почервонінь, зволожують, пом’якшують і заспокоюють.

Без SLS і SLES, штучних ароматизаторів і барвників. «Зелений» консервант (Сертифікат ECOCERT).

Крем дитячий

Дитячий крем на основі натуральних олій і екстрактів цілющих рослин розроблений спеціально для щоденного догляду за ніжною, чутливою шкірою обличчя і тіла малюків з перших днів життя.

Ефективно сприяє повноцінному зволоженню, запобігаючи появі сухості, лущення та подразнень. Швидко заспокоює і пом'якшує шкіру, живить, насичує корисними речовинами, допомагає підтримці та відновленню її природних захисних властивостей.

Може використовуватися для нанесення на області шкіри, що контактують з підгузком, для попередження натирання і появи подразнень.

Також підходить для старших дітей і дорослих з сухою, чутливою, схильною до подразнень шкірою.

Без мінеральних олій, силіконів, штучних ароматизаторів і барвників. «Зелений» консервант (Сертифікат ECOCERT).

Дитяча масажна олійка

Натуральна олійка для масажу і догляду за ніжною і чутливою шкірою з перших днів життя малюків.

Легка текстура забезпечує плавне ковзання рук, що робить процедуру масажу максимально приємною для дитини.

В основі формули — комплекс високоякісних натуральних рослинних олії, що спеціально підібрані за принципом найбільшої корисності для дитячої шкіри. До складу також входять олійні екстракти ромашки та листя чайного дерева, які володіють заспокійливими, загоюючими та протизапальними властивостями.

Олійка запобігає втраті вологи, що дозволяє розв'язувати проблему сухості, стягнутості та лущення, зробити шкіру дитини м'якенькою, гладкою та шовковистою.

Допомагає попередити або позбавитися від проявів дитячого себорейного дерматиту - «молочних скоринок» на шкірі голови та за вушками.

Легко вбирається, не залишаючи липкості та жирної плівки.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Золотистий
Розмір:
  • 100мл
  • 120мл
  • 150мл
  • 200мл
  • 250мл
Продавець
annya_ya
annya_ya
Полтава
57% виконаних замовлень
Була