Всі категорії
Додати товар

Профар дитячий крем зволожуючий 300 мл

100 грн -10% 90 грн
Опис

Новий зволожуючий крем PROFAR після ванни ідеально підходить для зволоження дитячої шкіри, оскільки він був підданий випробуванням у педіатричних клініках, які демонструють його чудову переносимість навіть у випадку атопічної шкіри. Ідеально підходить для щоденного догляду за дитиною, особливо після купання, він ефективно зволожує та ніжно завдяки наявності бісабололу з його добре відомими заспокійливими, пом’якшуючими та заспокійливими властивостями. Зволожуючий крем після ванн PROFAR можна використовувати з народження.

Також ідеально підходить для атопічної шкіри
Перевірено в педіатричній клініці
З бісабололом
Без парабенів і алкоголю

ПОРАДИ ЩОДО ВИКОРИСТАННЯ
Наносити після купання на очищену шкіру дітей. Нанесіть невелику кількість зволожуючого крему після купання PROFAR на долоню і втирайте в шкіру дитини, щоб полегшити вбирання. Уникати потрапляння в очі та на слизові оболонки.
PaO: 6M
Зберігати в прохолодному, сухому місці, подалі від джерел тепла.

СКЛАД

Аква, рідкий парафін, гліцерин, гліцерилстеарат, цетилпальмітат, масло Butyrospermum Parkii, цетиловий спирт, феноксіетанол, диметикон, цетеарил етилгексаноат, цетет-20, стеариловий спирт, триетаноламін, духи, стеарет-25, бензойна кислота, токоферилацетат, панте ні, Дегідрооцтова кислота, етоксидигліколь, екстракт квітів Chamomilla Recutita, етилгексилгліцерин, глюкоза, пропіленгліколь, бутиленгліколь, екстракт квітів календули лікарської, гідрогенізована рицинова олія PEG-60, бензоат натрію, сорбат калію, карамель, бісаболол, лимонна кислота.

Ергономічна пляшка Sleeverato 300 мл з дозатором проти бризок

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • 300мл