Всі категорії
Додати товар

Набір weleda baby шампунь та засіб для купання 200 мл крем під підгузник 75 m та...

690 грн
Опис

Weleda Baby Baby Essentials - це набір із 3 засобів для гігієни та догляду за немовлям.

- Baby Calendula Body and Hair Cleansing Cream 200 мл - це очищувальний крем, спеціально розроблений для щоденного очищення немовлят і маленьких дітей.

Він м’яко очищає ніжне волосся та тендітну шкіру дитини завдяки особливо ніжній рослинній основі, яка біорозкладається, і не щипає очі. Багатий органічною олією календули, солодкого мигдалю та органічним кунжутом, він запобігає висиханню шкіри та підтримує гідроліпідну плівку шкіри. Його формула також полегшує розплутування волосся.

Переносимість шкірою протестована під дерматологічним контролем. Підходить для чутливої ​​шкіри немовлят і дорослих.

- Baby Diaper Cream Calendula 75 мл - це крем під підгузники, який забезпечує м'якість і комфорт підгузникам дитини. Зменшує почервоніння і заспокоює ослаблену шкіру. Збагачена олією солодкого мигдалю, органічним бджолиним воском, органічною ромашкою та органічною календулою, ця процедура забезпечує м’якість і комфорт епідермісу. Ланолін і оксид цинку утворюють захисний бар'єр від вологи. Його формула:

заспокоює роздратування,
зменшує почервоніння,
захищає шкіру.
Його квітковий і натуральний аромат змішується з солодким запахом дитини, даруючи йому відчуття безпеки.

Дерматологічно перевірено. Підходить для чутливої ​​шкіри немовлят.

Інгредієнти 100% натурального походження.

Сертифіковано NaTrue.

- Мочалка Free Ethical Organic Cotton Washcloth — це мочалка з органічної бавовни, яка ідеально підходить для обережного миття дитини. Ця рукавичка була виготовлена ​​компанією Mouettes Vertes, обраною за її етичні та відповідальні зобов’язання: тканина походить із бавовни, вирощеної групою органічних фермерів Mahima, розташованих у регіоні Індаур, відповідно до принципів біологічного сільського господарства.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Продавець
tatya...
Organic_ua
Супер-продавець
Дніпро
70% виконаних замовлень
Була