Всі категорії
Додати товар

Дитяча серія (шампунь, молочко та захисний крем) вайт мандарин white mandarin

562 грн
Опис

Вартість за три засоби 562 грн, є можливість придбати окремо кожен засіб.

Дитячий шампунь дбайливо очищає м'яке дитяче волосся та надійно захищає ніжну шкіру малюка. М'яка натуральна формула з нейтральною реакцією PH не подразнює очі, не дратує і не сушити шкіру. Екстракти низка і ромашки чудово знімають свербіж та подразнення, усувають лущення, допомагають при появі пітниці. Основа нашого шампуню — м'ясного які миючі речовини, отримані з натуральних рослинних олій, цукру і кукурудзи. Ці компоненти є абсолютно нешкідливими, давно й успішно застосовуються для очищення чутливої дитячої шкіри, мають європейський сертифікат ******** Ціна 192 грн.

Спеціальна формула дитячого молочка чудово захищає ніжну шкіру малюка з перших днів життя. Натуральна олія солодкого мигдалю та обліпіхова олія глибоко зволожують шкіру, а олія зародків пшениці та масло ши надійно усувають подразнення. Кремова основа нашого молочка — натуральні олії (олія ши, олія солодкого мигдалю, олія обліпихи, ланолін), які дбайливо доглядають за дитячою шкірою, швидко вбираються, ефективно заспокоюють, пом'якшують шкіру і зменшують будь-які подразнення. Ціна 207 грн.

Натуральна формула захисного крему захищає чутливу шкіру дитини від сонця, холоду і вітру, добре зволожує та заживляє пошкоджені ділянки Ціна 163 грн.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize