Всі категорії
Додати товар

Дитяче мило "ніжність"

150 грн
Опис

Дитяче мило "Ніжність" на основі олійної витяжки череди — лагідно подбає про шкіру малюка, ніжно очистить її, догляне та захистить💛

Завдяки надзвичайно багатому хімічному складу (флавоноїди, дубильні речовини, каротин, аскорбінова кислота, цинк, марганець, мідь, і т.д) череда ефективно загоює різні пошкодження шкіри, зменшує алергічні прояви та запальні процеси, має бактерицидні, антитоксичні, противірусні та регенеруючі властивості.

Мило не містить штучних барвників та ефірних олій. Гіпоалергенне. Підходить для немовлят. Ідеально потурбується про чутливу шкіру дорослих.

Вага ~100 грам

Склад: Омилені олії (інфуз трави череди на оливковій олії Extra Virgin, бабассу, кокосова, рицинова), вода очищена

Спосіб Використання: Нанесіть необхідну кількість мила на вологу шкіру, спіньте та помасуйте, після чого ретельно змийте водою.

Умови зберігання: Після використання зберігати у сухій мильниці. Бажано уникати потрапляння прямих сонячних променів. Тримати в місцях, недоступних для дітей.

Протипоказання: Індивідуальна чутливість до компонентів мила. Перед першим використанням бажано провести алергопробу. Тільки для зовнішнього застосування. При перших ознаках роздратування припинити використання засобу.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий