Всі категорії
Додати товар

Дитячий шампунь-пінка tiny toes thalia, 150 мл

299 грн
Опис

222703

Ніжна шкіра та волосся новонароджених потребують особливого догляду під час купання. Шампунь-пінка серії Tiny Toes забезпечує ніжне очищення й догляд за шкірою малюка завдяки спеціальній легкій формулі "без сліз" та зволожуючим інгредієнтам. Екстракти календули й ромашки, а також бісаболол у складі продукту пом'якшують шкіру й підтримують її здоровий стан. М'яка пінка забезпечує простоту використання, легко розподіляється по волоссю та шкірі дитинки, й так само легко змивається. Підходить для використання з першого дня життя вашого малюка. Розроблена з безмежною любов’ю, лагідна лінійка Tiny Toes не містить агресивних і шкідливих для здоров'я речовин.

Країна виробництва: ТУРЕЧЧИНА

Застосування
Для зовнішнього використання спочатку намочити волосся й тіло малюка водою. Нанести достатню кількість шампуню-пінки на волосся й тіло дитини делікатними втираючими рухами. Ретельно змити.

Застереження
Уникати потрапляння в очі. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати в недоступному для дітей місці. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Склад
Вода, динатрію лауретсульфосукцинат, коко-глюкозид, кокамідопропілбетаїн, гліцерин, екстракт квітів календули лікарської, пантенол, віддушка, полісорбат 20, бензоат натрію, ПЕГ-40 гідрогенізована касторова олія, бісаболол, ПЕГ-7 гліцерил кокоат, полікватерній-7, сорбат калію, алантоїн, екстракт квітів ромашки аптечної, тетранатрію ЕДТА, бензиловий спирт, дегідрооцтова кислота.
Стать: Дітям

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 150мл