Всі категорії
Додати товар

Шампунь для хлопчиків storm boy thalia, 400 мл

299 грн
Опис

220127

Шампунь серії Storm Boy розроблений спеціально для хлопчиків від 3 років. Він забезпечує ніжний та натуральний догляд за вразливим волоссям дитини. Білкові сполуки мигдального молока у поєднанні з багатим вмістом вітамінів і мінералів сприяють зміцненню волосся хлопчиків. Дерматологічно протестовано. Не містить солі, силікону, сульфатів SLES/SLS і шкідливих для здоров'я речовин.

Країна виробництва: ТУРЕЧЧИНА

Застосування
Для зовнішнього використання нанести достатню кількість шампуню на вологе волосся, делікатно помасажувати й спінити, після чого ретельно промити волосся теплою водою.

Застереження
Уникати потрапляння в очі. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати в недоступному для дітей місці. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Склад
Вода, динатрію лауретсульфосукцинат, кокамід ДЕА, динатрію кокоамфодіацетат, коко-глюкозид, гліцерил олеат, ПЕГ-120 метилглюкози діолеат, ПЕГ-40 гідрогенізована касторова олія, феноксиетанол, віддушка, лимонна кислота, етилгексилгліцерин, екстракт кісточок солодкого мигдалю, CI 42051 (кислотний синій 3).
Стать: Дітям

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • 400мл