Всі категорії
Додати товар

Дитячий бюті-набір 11 предметів l.o.l. surprise townley girl, оригінал із сша

585 грн
Опис

Дитячий бюті-набір L.O.L. Surprise! Townley Girl 11 Pcs Sparkly Cosmetic Makeup Set for Kids Includes 5 Lip Gloss, 5 Nail Polish & Nail Stickers for Girls Tweens, Ages 5+ Perfect for Parties, Sleepovers and Makeovers.
Оригінал, привезено із США.

НАБІР ВКЛЮЧАЄ: 5 шт. лаків для нігтів, які можна відшаровувати, включаючи таємничий лак для нігтів, 25 шт. наклейок для нігтів і 5 шт. блисків для губ.
Ароматизатори: кавун, виноград, жувальна гумка, вишня та солодка вата.
СТВОРЕНО ДЛЯ ДІТЕЙ ВІД 5 РОКІВ І СТАРШЕ: наш косметичний набір (блиск для губ, лак для нігтів, наклейки для нігтів) ретельно розроблено для дівчаток від 5 років. Наші нетоксичні формули на водній основі роблять наші блиски для губ, наклейки для нігтів і лаки безпечними для дівчаток віком від 5 років. Вони не брудні, оскільки змиваються водою.
РОЗВИВАЙТЕ ЇЇ КРЕАТИВНІСТЬ: цей дивовижний набір для макіяжу містить усе, що їй знадобиться, щоб створити сліпучий і красивий образ. Завдяки багатьом кольорам лаку, наклейкам для нігтів і блиску для губ, вона буде так весело виглядати, і найкраще те, що вона може взяти всі ці красуні з собою в набір. Цей косметичний набір миттєво змусить її відчути себе та поводити себе як принцеса! Чудова ідея подарунка на день народження чи свято.
ЛЕГКО ТА ЦІКАВО ЗАСТОСУВАТИ: Цей набір дозволяє дітям безпечно досліджувати моду та красу.
БІЛЬШЕ РОЗВАГ ДЛЯ КОЖНОГО: Прикрашання нігтів і обличчя – це веселе заняття, яким вона може ділитися зі своїми друзями на днях народження, у літніх канікулах, ночівлі, макіяжі тощо!

Оплата на карту.
Доставка - НП, УП, самовивіз.
Повернення немає
Наложка- після авансу 120 грн

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари