Всі категорії
Додати товар

Підгузки bella baby happy before newborn розмір 0, від 2 кг, 25 шт

112 грн з 08 Травень - додавайте до обраного

160 грн
Опис

спеціально адаптовані до будови дитини з вагою тіла до 2 кг.
Оскільки вони розраховані на немовлят, попереду на поясі у них є спеціальний виріз для пупкової ранки. Він забезпечує постійний доступ повітря та сприяє її якнайшвидшому підсиханню та загоєнню.

Підгузки мають спеціальну систему раннього догляду Early Care System. Вона складається з таких важливих характеристик як м'якість, делікатність та попередження подразнень та попрілостей на ніжній шкірі малюка.
Внутрішній поглинаючий шар підгузника покритий нетканим матеріалом Premium Dry, що складається з мікроворонок і завдяки цьому добре вбирає і сечу, і рідкий стілець.

Зовнішній шар зроблений з ніжного паропропускаючого матеріалу Extra soft, який забезпечує вільну циркуляцію повітря шкірі малюка, і є м'яким і приємним на дотик. Індикатор вологості, змінюючи колір, вказує на необхідність зміни підгузника та допомагає зберегти шкіру вашої дитини сухою.

Еластичні вологонепроникні борти, розташовані навколо ніжок, надійно утримують вміст усередині підгузки і запобігають бічнім протіканню. Надійну фіксацію забезпечують міцні липучки. Правильно закріпити липучки допомагають симетричні картинки на передній частині підгузки.

Підгузки Bella Baby Happy безпечні та гіпоалергенні: вони не містять латексу та хлору, протестовані дерматологами. Екстракт зеленого чаю має протизапальну та антисептичну дію, а також зупиняє розвиток неприємних запахів.
Підгузки Bella Baby Happy відповідають європейським та українським стандартам якості, що підтверджується сертифікатом ISO 9001:2008, сертифікатом відповідності та свідоцтвом МОЗ України про державну реєстрацію виробу.

Вагова група: 0 – 2 кг
Кількість в упаковці: 25 шт

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари