Всі категорії
Додати товар

Popolini twosize багаторазова еко підгузок органічна бавовна 14 кг + xl новий

265 грн
Опис

Popolini twosize багаторазова еко підгузка органічна бавовна
Розмір 14 кг + XL
новий, без паперової бирки

TwoSize закривається й регулюється збоку за допомогою кнопок . Він доступний у 3 розміри . Для кращої захисту від протікання рюші на штанине заміщені всередину (див. відео обгортання нижче).
Розмір S добре підходить як перехідний підгузок, поки підгузки, які ростуть разом із дитиною, не підійдуть краще.

Верхні штани необхідні для захисту від вологи .
Переваги:
+ підгузок з тонкими трусиками + у закритому стані можна натягнути
як трусики + дуже добре підходить для рухливих немовлят і дітей + добра всмоктувальна здатність + додатковий захист від протікання завдяки еластичній стрічці на нозі + навіть рідкий стілець грудного молока залишається всередині + не застібається вимагають особливого догляду

85% органічна бавовна, 15% поліестер, ГОТС.
GOTS виготовлений із конверсійних матеріалів, що на 85% складаються з органічних речовин.

Догляд:
можна прати за 95 °C
Уникайте мийних засобів, що містять ензими — ензим целюлаза призводить до передчасного зношування підгузків, оскільки руйнує бавовну.

Підгузок Organic TwoSize від Popolini має гарну поглинальну здатність і швидкий час висихання. Organic TwoSize має велику посадку та забезпечує чудове стримування. Що вирізняє Organic TwoSize від інших підгузків, так це те, що він повністю органічний і не містить поліестеру. 

Organic TwoSize застібається на кнопки з боків підгузка, що робить його ідеальним для тих, хто спить на животі.
Той факт, що вони застібаються збоку, означає, що на животі буде не так багато зайвого наповнення, а це так само означає, що в дитини більше свободи рухів.
 
 Складіть оборки на штанинах усередину, щоб вони слугували ловицею для какао.

На ніч додайте додаткові підсилювачі для підгузків, як-от Ellas House Bum Boosters, щоб ще більше збільшити поглинальну здатність.

Зроблений зі 100% органічної бавовни, це дуже популярний екологічний вибір, який ідеально підходить для сімей, які хочуть повністю відмовитися від поліестеру. Часто в разі з органічною бавовною базове переплетення тканини, як і раніше, містить поліестер, однак базове переплетення Popolini Organic TwoSize повністю не містить поліестеру.

Матеріал являє собою щільну бавовняну махрову тканину з порівняно невеликими петлями, а весь підгузок виготовлений із подвійної махрової тканини.
Там, де тканинний підгузок має вбирати вологу, між двома шарами вшиється додаткова вставка, так що загалом ви отримуєте дійсно вбиральну і водночас м'який і приємний підгузок.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize