Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Підгузки goo.n premium soft для новонароджених (ss, до 5 кг, 72 шт)

699 грн -15% 599 грн
Опис

Підгузки Goo.N Premium Soft – нові інноваційні підгузки преміального сегмента,
виготовлені за японськими технологіями.

- Goo.N Premium Soft – це унікальне поєднання японських технологій та уподобань європейських батьків. Виготовлений з м'яких матеріалів, підгузок має класичну 'європейську конструкцію' з еластичним пояском та липучками.
- Підгузок дихає на 360 ?. Повітряні пори на поясі, дихальна мембрана та рельєфний внутрішній шар роблять підгузок повністю повітропроникним та забезпечують максимальний комфорт для шкіри малюків.
- Найкращі вбиральні властивості в лінійці Goo.N! Потужний вбиральний шар та інноваційна система каналів усередині підгузка забезпечують рівномірний розподіл вологи та миттєве поглинання. Підгузки Goo.N Premium Soft вбирають і утримують вологу в будь-якому положенні малюка вдень та вночі.
- Рельєфний внутрішній шар забезпечує повітропроникність усередині підгузка та зменшує час контакту шкіри малюка з вологою, захищаючи від подразнень.
- Подвійні оборочки та м'які манжетики, еластичні липучки та пояс забезпечують комфортну посадку, ідеальне прилягання та максимальний захист від протікань.
- Індикатор наповнення сигналізує про час зміни підгузка.

Розмір SS для новонароджених малюків вагою до 5 kg

В упаковці 72 шт

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
ludmila3007
ludmila3007
Нововолинськ
23% виконаних замовлень
Була