Всі категорії
Додати товар

Антибактеріальні багаторазові підгузки baby land

80 грн
Опис

Виробник: Babyland
Тип: Багаторазові підгузки
Розмір підгузників: Універсальний
Розмір підгузників: Універсальний

Антибактеріальні багаторазові підгузки BabyLand

Специфікація:Особливості: 1 ряд кнопокМатеріал: бамбук, бавовна, фліс

Багаторазовий бамбуковий підгузник BabyLand складається з 2-х шарів:

зовнішній матеріал (70% бамбук і 30% бавовна) має спеціальне пористе напилення (PUL), яке не пропускає вологу, але при цьому пропускає повітря всередину, тим самим не викликаючи попрілостей у дитини;внутрішній матеріал бамбуковий вугільний фліс, який запобігає натирання і не викликає роздратування чутливої ??шкіри малюка.

Переваги бамбукового вугільного флісу:

володіє високою терморегуляцией і здатністю пропускати вологу;має антимікробні, захисними властивостями, запобігає розмноженню бактерій;підходить для дітей з чутливою шкірою - гіпоалергенні та антибактеріальні властивості деревного вугілля діють заспокійливо на шкіру малюка;не вбирає в себе неприємні запахи;висока міцність в сухому і вологому стані;висока стійкість в пранні.

Основним всмоктує елементом служить внутрішній змінний вкладиш (мікрофібра, бамбук, бавовна і т.д), який зроблений з гіпоалергенної тканини, приємною на дотик і не викликає дискомфорту у дитини.

Догляд за підгузниками:

прання при 30-40 градусах щодня;щотижня прати в гарячій воді при 60 градусах, щоб уникнути розмноження бактерій;можна прати в пральній машинці і вручну;прання в машинці на повному циклі;можна сушити в пральній машині;не прасувати;прати перед першим використанням.

Зараз знаходяться в хорошому стані. Є окремо в наявності тришарові вкладиші сірого та білого кольорів.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Стать:
Для дівчаток