Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Натуральна олійка доя масажу та догляду малюків 0+

168 грн
Опис

Масаж – це приємний і дуже ефективний спосіб зміцнити здоров'я малюка.  Дитячий масаж сприяє правильному розвитку опорно-рухового апарату, нормалізує м'язовий тонус, кровообіг, покращує стан шкіри дитини.

Дитяча масажна олійка

Натуральна олійка для масажу і догляду за ніжною і чутливою шкірою з перших днів життя малюків.

Легка текстура забезпечує плавне ковзання рук, що робить процедуру масажу максимально приємною для дитини.

В основі формули — комплекс високоякісних натуральних рослинних олії, що спеціально підібрані за принципом найбільшої корисності для дитячої шкіри. До складу також входять олійні екстракти ромашки і листя чайного дерева, які володіють заспокійливими, загоюючими і протизапальними властивостями.

Олійка запобігає втраті вологи, що дозволяє вирішити проблему сухості, стягнутості та лущення, зробити  шкіру дитини м'якенькою, гладкою та шовковистою.

Допомагає попередити або позбавитися від проявів дитячого себорейного дерматиту - «молочних скоринок» на шкірі голови і за вушками.

Легко вбирається, не залишаючи липкості і жирної плівки.

Не містить мінеральних олій, силіконів, барвників, консервантів. Ароматизатор без вмісту алергенів.

Основні компоненти: олія авокадо, олія виноградних кісточок, олія аргани, олія жожоба, олія солодкого мигдалю, вітамін Е, олійний екстракт чайного дерева, олійний екстракт ромашки.

Олія авокадо – унікальна тим, що її склад дуже близький до ліпідів шкірного покрову людини. Має протизапальну дію, зменшує почервоніння і подразнення. Покращує регенерацію, тому допомагає швидкому загоєнню дрібних ушкоджень шкіри.

Олія аргани – багата ненасиченими жирними кислотами, антиоксидантами, вітамінами А,Е, F. Укріплює захисний бар’єр шкіри, зволожує і живить, позбавляє від сухості, подразнень і лущення.

Олія виноградної кісточки – легка за текстурою, але поживна, олія є джерелом вітаміну F, має високий вміст лінолевої кислоти, яка укріплює захисний бар’єр шкіри і володіє протиалергійними властивостями. Добре вітамінізує шкіру, пом'якшує, має протизапальну та регенеруючу дію.

Олія солодкого мигдалю - дбайливо зволожує ніжну шкіру дитини, усуває подразнення. Живить її корисними речовинами, які містяться в солодкому мигдалі (вітаміни Е, А, F, В1, В2, мінерали, амінокислоти, жирні кислоти).

Олійний  екстракт ромашки – має антисептичну, протизапальну, зволожуючу, пом'якшуючу дію, живить і заспокоює шкіру, допомагає уникнути виникнення подразнень, запалень, попрілостей, сухості, свербежу  і лущення.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
aljocsh
aljocsh
Київ
40% виконаних замовлень
Була