Всі категорії
Додати товар

Дитяче натуральне мило tiny toes thalia, 100 г

160 грн
Опис

222708

Дитяче мило серії Tiny Toes містить натуральні зволожуючі інгредієнти, які делікатно очищають ніжну дитячу шкіру, не пошкоджуючи її, запобігають пересиханню та підтримують природну м’якість. Екстракти календули та ромашки дозволяють використовувати мило й для чутливої шкіри. Підходить для застосування при попрілостях. Мило придатне для використання з першого дня життя малюка. Розроблена з безмежною любов’ю, лагідна лінійка Tiny Toes не містить агресивних і шкідливих для здоров'я речовин.

Країна виробництва: ТУРЕЧЧИНА

Застосування
Для зовнішнього використання початку намочити волосся й тіло малюка теплою водою. Спінити з милом м’яку губку. Вимити малюка в теплій воді губкою зі спіненим милом. Дбайливо сполоснути волосся й тіло малюка.

Застереження
Уникати потрапляння в очі. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати в недоступному для дітей місці. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Склад
Пальмат натрію, пальмовий кернелат натрію, вода, віддушка, гліцерин, хлорид натрію, екстракт квітів календули лікарської, екстракт квітів ромашки аптечної, алантоїн, масло ши, тетранатрію етидронат, тетранатрію ЕДТА, бензиловий спирт, дегідрооцтова кислота, CI 77891 (діоксид титану).
Стать: Дітям

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари