- Безпечна оплата
В наявності1 шт
Коптильня для домашнього гарячого копчення
1600 грн
Опис
Розміри коптильні — 500х300х300 мм Розміри коптильної камери — 500х350х350мм Товщина — 2мм Марка стали: ANSI 1010 Розове завантаження 6-9 кг Гидрозатвор Два рівні Брошура з інструкцією і рецептами Дві металеві решітки, піддон для стікання жиру Щепа( 2 пакетика) в подарунок!!!!!! Переваги коптильні Знищуються всі хвороботворні мікроби, які є на харчових продуктах і здатні завдати шкоди нашому організму; Копчення дає змогу зберегтися всередині продукту більшої кількості корисних речовин, що руйнуються під впливом вогню; Їжу, оброблену таким чином, можна без побоювання зберігати дуже довго — справа в тому, що дим слугує природнім консервантом. Для страв із м'яса та рослинних продуктів добре підходить вільхова тріска; Дубова тріска прекрасно поєднується з м'ясом свинини або яловичини, та й з усім червоним м'ясом; Для ведмежатени, лосятини та оленини використовують вербову тріску, на ній же коптять рибу, що мешкає в водоймахболівлі; На вишневій тріскі коптять різні овочі, ягоди та горіхи. Бук відмінно підходить для будь-якого виду м'яса та риби. Коптильня - це портативна конструкція, призначена для копчення риби, м'яса та інших продуктів на місці, наприклад, в поході, на рибалці або в саду. Коптильня виготовлена з високоякісної сталі, що забезпечує її довговічність. Термометр в комплект не входить(можна за потреби докупити)
Стан:
Новий
Категорії:
Тип копчення
Матеріал
- Сталь
Особливості
- Міні-коптильні
Призначення