Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Пластикові горщіки для вирощування рослин круглі 13*10 см. (1 ...

90 грн
Опис

Тип виробу: Горщики

Кілька примірників у наявності

Матеріал: Екологічно чистий пластик, не має специфічного запаху.
Особисті відмінності: Дренажні отвори
Колір: Чорний
Форма: Циліндрична
Розміри горщіка: 13 см x 10 см
Бренд:
Кількість в упаковці: 10 штук



- ОПТИМАЛЬНИЙ РОЗМІР: Ідеальний контейнер для вирощування живців, пересадки, підходить для вирощування трав та однорічних овочів. Ідеальний для вирощування в комрційних цілях хризантеми, гортензіі, хости, хвойників та інших багаторічників.
- МІЦНІСТЬ І ДОВГОВІЧНІСТЬ: ці горщики для більш міцні і менш схильні до деформації та поломки в порівнянні з більшістю горщиків, представлених на ринку. Вони гарантовано прослужать довгі роки, їх можна мити та використовувати повторно.
- ПРАВИЛЬНИЙ ДРЕНАЖ: у кожному горщику є дренажні отвори, які запобігають застою води та сприяють правильній вентиляціі, дозволяючи вашим рослинам дихати та розвиватися.
- ДЛЯ ПОЧАТКІВЦІВ ТА ПРОФЕСІОНАЛІВ: ці горщики ідеально підходять для всіх, хто розводить домашній сад або вирощують рослини для продажу. Вони прості у використанні і дозволяють пересаджувати в такі горщики рослини з більш дрібніших.

- ШИРОКЕ ВИКОРИСТАННЯ: відмінно підходять для посадки в теплицях і на відкритому повітрі, озеленення, продажу квітів та багаторічних рослин, та домашнього садівництва. Підходить для посадки різних рослин, овочів та фруктів та квітів.

Тип: Горщик
Країна виробник: Україна
Стан: Новий
Призначення: Для кімнатних рослин
Матеріал: Пластик
Форма: Кругла
Колір: Чорний
Діаметр: 130.0 мм
Висота: 100.0 мм
Об`єм: 1.0 л

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари