Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Декоративна фігурка для саду vitande мураха з граблями 45 см бронзовий (vad-001)

1999 грн
Опис

Декоративна фігурка "Мураха з граблями" від бренду VITANDE гармонійно впишеться та прикрасить Ваш сад чи ділянку біля дому, додасть оригінальність Вашому дворику, зробить його затишнішим та гарнішим.

Цей садовий декор виготовляється з високоякісного металу, покритий трьома шарами стійкої фарби та лаку, він не схильний до впливу зовнішніх факторів, не боїться води, перепадів температур та високої вологості повітря, не втрачає своїх властивостей при дії агресивних хімічних речовин, а отже прослужить Вам багато років.

Для виготовлення фігурок для саду VITANDE використовується виключно сучасне обладнання. Лазерна порізка металу здійснюється на потужному лазерному оптоволоконному станку. Це одна з найбільш передових та новітніх технологій металообробки з точністю до 0,1 мм. Завдяки цьому створюються незвичні і точні деталі та форми для виробів.

В будь-якому просторі для створення необхідного стилю та атмосфери важливим є комбінація кольорів та матеріалів. А декоративні елементи це як раз те, що дозволяє створити правильні акценти. Фігурка для саду "Мураха з граблями" подарує приємну емоцію, додасть цікавинку екстер'єру, підкреслить Ваш стиль.

Естетику та затишок створюють деталі, а ці деталі творимо ми - VITANDE.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Комплектація: фігурка
Матеріал: метал
Розмір: 45 х 20 см.
Вага: 1,3 кг.
Тип: садові фігурки
Колір: бронзовий
Додатково: продукція стійка до впливу УФ-променів, кліматичних навантажень
Страна виробник: Україна

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець

Схожі товари