Всі категорії
Додати товар

Міні-метеостанція mws hunter 2 в 1 (датчик вітру та дощу)

14303 грн
Опис

Команда професіоналів виконає повний комплекс послуг від проєктування й до монтажу під ключ систем автоматичного поливання газонів, клумб (крапельне поливання).
Використовуємо якісне обладнання провідних світових брендів Hunter, Rain Bird.
Гарантія.

Міні-Метеостанція MWS Hunter 2 в 1

Опис : Міні-Метеостанція-Датчик вітру та дощу в одному приладі.

Міні-Метеостанція MWS Hunter

Цей комплексний пристрій, що поєднує в собі датчики вітру та дощу, запобігає небажаним втратам води, коли один із вбудованих датчиків подає сигнал на відключення системи.

Для забезпечення ефективного поливу потрібна постійна готовність до змін погодних умов. Мініатюрна метеостанція Hunter допомагає менеджерам об'єктів всебічно підготуватися до будь-яких несподіванок завдяки об'єднанню трьох різних датчиків Hunter в один зручний пристрій. Датчик дощу Mini-Clik® відключає полив на час грози і знову вмикає його після її завершення, автоматично компенсуючи кількість дощових опадів, що випали.

Датчик Wind-Clik® відключає систему під час сильних вітрів та автоматично відновлює її роботу, коли погодні умови стають сприятливішими. Мініатюрна метеостанція підключається до контролера за допомогою лише двох проводів, відрізняється простотою встановлення та забезпечує максимально ефективний полив навіть у разі радикальних змін погоди.

КЛЮЧОВІ ПЕРЕВАГИ:

- Компактний пристрій з інтегрованими датчиками дощу, вітру та заморозків;
- Легко підключається до автоматичних систем зрошення та вимагає лише незначного регулювання;
- Налаштування вимкнення системи при виявленні швидкості вітру в діапазоні від 13 до 38 км/год;
- Налаштування відключення системи при виявленні рівня опадів у діапазоні від 3 до 19 мм;
- Монтаж: надягається на ПВХ-трубу діаметром 5 см або кріпиться до кабелепроводу розміром 1 см за допомогою спеціального перехідника (постачається разом із виробом).

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари