Всі категорії

Урожай овочеві 1л

253 грн
Опис

Урожай Овочеві

Склад препарату: Мікроелементи г/л (див. таблицю)
Композиція амінокислот (22,5 г/л) та цукрів рослинного походження (6,5
мг/см3).
Комплекс біологічноактивних речовин бактеріального походження: фітогормони
(ауксини - 1,5 г/л, цитокініни - 0,03 г/л), полісахариди продуцентів (не менше
1,2%).

Упаковка: Каністра 1, 5, 20 л.

Термін придатності: 24 місяці.

Умови зберігання: Зберігати за t° від -5 до +25°С в сухому, захищеному від
прямих сонячних променів місці.

N

P2O5

K2O

MgO

SO3

Mn

B

Cu

Fe

Mo

Zn

84

181

20

5

108

4,5

2,5

8,5

3,8

0,2

2

Приготування робочого розчину

Добриво розчиняють у жорсткій води, яка не містить хлору з температурою не
нижче 10°С.

Перед додаванням препарату у воду, його рекомендовано збовтати. Допускається
наявність незначного осаду, який утворюється при тривалому зберіганні і
розчиняється при збовтуванні або додаванні у воду. Облог не впливає на якість
та ефективність добрива.

Добриво Урожай Овочеві сумісне з агрохімікатами, біопрепаратами та
стимуляторами росту. При приготуванні багатокомпонентних бакових сумішей
рекомендовано проводити попереднє змішування для перевірки стабільності
робочого розчину

Готовий робочий розчин необхідно використати впродовж 6 годин.

Інструкція застосування

Обробку проводити в ранковий чи вечірній час, або за хмарної погоди, за
температури повітря не вище +25°С.

Норми витрат

Картопля

Рядки та спосіб обробки

Норма добрива, мл/100 м2 (сотку)

Витрата робочого розчину, л/100 м2 (сотку)

Обробка ґрунту в передпосадкову культивацію або полив одночасно з посадкою
бульб

200 - 300

10 - 15

Обприскування при висоті рослин 15 - 20 см

30 - 40

10

Обробка перед цвітінням

Томати, перець, баклажани

Рядки та спосіб обробки

Норма добрива, мл/100 м2 (сотку)

Витрата робочого розчину, л/100 м2 (сотку)

Полив одночасно з посадкою розсади

100 - 150 на 50 л води

в лунку вносять 0,3 - 0,5 л розчину

Обробка перед цвітінням

15 - 20

5 - 10

Після цвітіння в період формування плодів через кожні 15 - 20 діб

20 - 30

Внесення з поливом (крапельне зрошування)

2,0 - 3,0 мл препарату на 1 л води

Огірки

Рядки та спосіб обробки

Норма добрива, мл/100 м2 (сотку)

Витрата робочого розчину, л/100 м2 (сотку)

Обробка ґрунту в передпосадкову культивацію або полив одночасно з посівом
насіння

250

10 - 15

Обробка у фазі 6 - 8 листків

20 - 30

Обробка у фазу 10 – 12 листків

20 - 30

Капуста

Рядки та спосіб обробки

Норма добрива, мл/100 м2 (сотку)

Витрата робочого розчину, л/100 м2 (сотку)

Полив одночасно з посадкою розсади

100-150 на 50 л води

в лунку вносять 0,3 - 0,5 л розчину

Обробка у фазу утворення розетки

10 - 15

10

Обробка у фазу формування головок

15 - 25

Морква, столовий буряк

Рядки та спосіб обробки

Норма добрива, мл/100 м2 (сотку)

Витрата робочого розчину, л/100 м2 (сотку)

Обробка ґрунту в передпосадкову культивацію або полив одночасно з посівом
насіння

250

10 - 15

Обробка у фазу 4 - 6 справжніх листків

10

5 - 10

Обробка у фазу змикання листя у рядках

15 - 25

Обробка у фазу змикання листя у міжряддях

20 - 30

Цибуля, часник, кріп, петрушка

Рядки та спосіб обробки

Норма добрива, мл/100 м2 (сотку)

Витрата робочого розчину, л/100 м2 (сотку)

Обробка ґрунту в передпосадкову культивацію або полив одночасно з посівом
насіння

200 - 300

10 - 15

Обробка у фазу 4 - 5 справжніх листків

15 - 20

5 - 10

Обробка у фазу 6 - 7 справжніх листків

20 - 25

Через кожні 10 - 15 діб (остання обробка за 10 – 14 днів до збору урожаю)

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий