Всі категорії
Додати товар

Вещь, которую вы ищете, была продана или удалена пользователем. Посмотрите другие вещи из этой категории.

Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Стапелія орбея вар'єгата

100 грн
Опис

1. Освітлення: Рослина потребує яскравого, розсіяного світла. Розташуйте її біля вікна на сонячному боці, але захистіть від прямих сонячних променів, особливо влітку.

2. Температура: Утримуйте температуру навколишнього повітря в межах 18-26°C. Рослина не переносить різких перепадів температур.

3. Полив: Поливайте рослину обережно, не допускаючи пере-зволоження грунту. Дозвольте верхній шар підсохнути між поливами. Взимку зменшуйте кількість поливів.

4. Ґрунт: Використовуйте дренажну ґрунтову суміш для кімнатних сукулентів або купуйте готовий ґрунт для кактусів.

5. Удобрення: Підживлюйте рослину розчином для сукулентів або кактусів весною і літом один раз на місяць.

6. Пересадка: Пересаджуйте стапелію раз на 2-3 роки у весняно-літній період. Використовуйте більший горщик з хорошим дренажем.

7. Вологість: Рослина не потребує високої вологості. Забезпечте нормальну кімнатну вологість.

8. Підтримка: Зазвичай стапелія не потребує підтримки, але великі екземпляри можуть потребувати підтримки під час цвітіння через вагу квітів.

9. Розмноження: Розмножуйте стапелію насінням або через висівання вегетативних частин рослини, таких як відростки або стебла.

10. Освітлення: Рослина потребує яскравого, розсіяного світла. Розташуйте її біля вікна на сонячному боці, але захистіть від прямих сонячних променів, особливо влітку.

11. Температура: Утримуйте температуру навколишнього повітря в межах 18-26°C. Рослина не переносить різких перепадів температур.

12. Полив: Поливайте рослину обережно, не допускаючи пере-зволоження грунту. Дозвольте верхній шар підсохнути між поливами. Взимку зменшуйте кількість поливів.

13. Ґрунт: Використовуйте дренажну ґрунтову суміш для кімнатних сукулентів або купуйте готовий ґрунт для кактусів.

14. Удобрення: Підживлюйте рослину розчином для сукулентів або кактусів весною і літом один раз на місяць.

15. Пересадка: Пересаджуйте стапелію раз на 2-3 роки у весняно-літній період. Використовуйте більший горщик з хорошим дренажем.

16. Вологість: Рослина не потребує високої вологості. Забезпечте нормальну кімнатну вологість.

17. Підтримка: Зазвичай стапелія не потребує підтримки, але великі екземпляри можуть потребувати підтримки під час цвітіння через вагу квітів.

18. Розмноження: Розмножуйте стапелію насінням або через висівання вегетативних частин рослини, таких як відростки або стебла.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Тип:
Сукуленти
Продавець
shop_vegas
shop_vegas
Супер-продавець
75% виконаних замовлень
Була