Всі категорії
Додати товар

Саджанці мвалини брусвяна

10 грн
Опис

Торг

Олег ********** viber, messenger
БРУСВЯНА(Українська селекція,ремонтантна)-10 грн,100шт-8 грн,500шт-6 грн
ПРОДАЖ САДЖАНЦІВ МАЛИНИ СОРТУ БРУСВЯНА НА ВЕСНУ 2019р відкрита коренева система.
Малина Брусяна — ремонтантний сорт, який створили вітчизняні біологи. Деревоподібні кущі цього сорту славляться своєю висотою, які досягають майже 2 метри та дуже сильним відривом. Цей сорт має мало шипів, а пагони стоять прямі завдяки своїй товщині, що дуже зручно під час зняття врожаю. Втеча повністю покриваються ягодами.
Сорт Брусвяна дає найбільші ягоди з усіх наявних різновидів малини, за вагою вони досягають 15 г. Ягода має гарний вигляд, коли вона тільки наливається своїм малиновим відтінком. Вона проходить свій райдужний шлях, починаючи від зеленої маленької ягідки до красивої малинової кисло-солодкої смаколини.
Важливою позитивною якістю ягід малини цього сорту є твердість, завдяки якій з них можна робити варення, де ягода збереже свою форму.
Посадку цього сорту можна здійснювати два рази на рік - середина осінь і також весни, тобто жовтень і квітень. Якщо саджанці вирощені в спеціальних контейнерах, то їх посадку можна проводити в будь-який час року, так як вони абсолютно не вибагливі.
Малина Брусвяна любить світлі сторони городу. Якщо її посадити в тіні, то її пагони будуть прагнути вгору, але плодів на них від цього багато не буде, а взимку верхівки замерзнуть і загинуть. Вибираючи місце для малини потрібно враховувати також, що вона не любить вітру і тому місце повинно бути захищене від них.
Догляд за цим сортом такий же, як і у простий малини:
ревізія пагонів
видалення порослей
Додавання добрив
розпушування грунту
Захист від хвороб і шкідників
Пригинання діагонів на зиму
Якщо правильно здійснити посадку, а в майбутньому проводити належний догляд, то одна гілочка малини відповість вам 45 ягодами подяки.
Малина Брусвяна одна з кращих сортів малини в усіх сенсах. І легка при посадці, і відхід не вимагає великих сил, а користі в ній - ніякі ліки ніколи не будуть потрібні. Порятунок наше - більше нічого тут не скажеш.

Продавець
oleg71100
oleg71100
Була

Схожі товари