Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Відлякувач комах

299 грн
Опис

Виробник: Pest Reject

Кілька примірників у наявності

У приладі Pest Reject використовується принцип випромінювання електромагнітних імпульсних коливань, що починають передаватися по всій електропроводині вашого будинку, варто тільки ввімкнути його в розетку.

Отже, ці коливання досягають найвіддаленіших куточків у квартирі та, впливаючи на нейрони комах і гризунів, створюють вкрай неприємне середовище для них. Тому всі небажані жителі швидко залишають територію вашого житла. Вони не будуть гинути, тому вам не доведеться прибирати та збирати купи втомлених комах, позаяк останні просто уникнуть далеко від ваших стін.

Характеристики та комплектація:
Потужність споживання електроенергії приладу невелика — 4 Вт, але її вистачає, щоб впливати на зони приблизно 200 квадратних метрів. Якщо є побоювання, що шкідлива живність лише втече в сусідню кімнату, то для вірності придбайте ще кілька мініприладчиків. Під'єднайте їх і у вітальні, спальні, у ванній кімнаті та на кухні. Тоді згодом ви самі переконаєтеся, що у квартирі не залишилося жодних шкідників. Навіть комарі та мухи облітають ваш будинок стороною, попри настіб відчинені вікна.

Просто вставте в розетку!

Безпечний і ефективний прилад, який позбавить ваш будинок гризунів і комах раз і назавжди!

Не впливає на роботу інших електроприладів.

Абсолютно безпечний для дітей і хатніх тварин. Жодної хімії!

Доставка по Україні Новою поштою.

Телефонуйте або пишіть прямо зараз.

Дивіться інші свої оголошення!

Стан: Новий
Продавець