Всі категорії
Додати товар

Електромагнітний та ультразвуковий відлякувач мишей щурів тарганів мурах клопів молі jf-001d

780 грн
Опис

Електромагнітний та ультразвуковий відлякувач гризунів та комах JF-001D
ефективний проти мишей, щурів, тарганів, мурах, клопів, молі. Безпечний для
людини та свійських тварин. Частота хвиль, що автоматично змінюється, виключає
звикання шкідників до приладу. Має 2 види впливу на шкідників - ультразвук та
електромагнітні хвилі, тому на відміну від інших відлякувачів гризунів діє
через стіни. Площа дії - 100 квадратних метрів.

Як працює відлякувач гризунів і комах JF-001D:

Основною перевагою цього приладу є те, що він створює 2 види хвиль.

1. Ультразвукові хвилі поширюються всередині одного приміщення поступово заповнюючи його. У центрі приладу знаходиться ВЧ динамік, який необхідно направити на вільний простір, де були помічені гризуни, наприклад центр кімнати або в район вхідних дверей, звідки можуть забігати миші. Ультразвук сильно дратує шкідників. У них з'являється занепокоєння та тривога. Ультразвук буквально "б'є їм у вуха", завдаючи сильного болю. Гризуни не зможуть займатися пошуком їжі, спати та розмножуватися. У них виникає єдина потреба - швидше покинути територію, де знаходиться прилад. У середньому гризуни йдуть протягом 1-2 тижнів. Все індивідуально залежить від кількості шкідників, приміщення, температури. Максимальний термін догляду становить 4 тижні.
2. Електромагнітні хвилі низької частоти (10 Гц) передаються в стінах електропроводкою створюючи непомітні для людини вібрації в стінах, викликаючи додатковий дратівливий ефект у шкідників. Потрапивши під вплив ультразвуку, гризуни та комахи намагаються знайти укриття у стінах (наприклад за гіпсокартоном), але там вони потрапляють під вплив електромагнітних хвиль. Таким чином шкідникам нема де сховатися і вони залишають зону дії приладу.

Як використовувати відлякувач гризунів та комах JF-001D:

1. Просто вставте прилад в розетку з електроживленням 220В. Прилад почне працювати, червоний індикатор почне моргати.
2. Коли генеруються електромагнітні хвилі, червоний індикатор стає яскравішим, коли перестають генеруватися - червоний індикатор тьмяніє. Частота моргання червоного індикатора відповідає частоті електромагнітних хвиль.
3. Прилад від мишей та щурів Експеллер повинен бути включений постійно доки шкідники повністю не покинуть приміщення. Якщо прилад буде періодично вимикатися - це дасть "перепочинок" шкідникам і термін відлякування значно збільшиться!
4. Прилад має бути встановлений якомога ближче до рівня землі. більшість мишей бігають біля землі.
5. На шляху поширення ультразвуку з динаміка не повинно бути перешкод: меблів (шаф, диванів), що відбивають або поглинають ультразвук предметів.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий