Всі категорії
Додати товар

Мінібензопила 8 дюймів, акумуляторна електрична ланцюгова пила seesii з 2 акумуляторними

2499 грн -15% 2125 грн
Опис

Англійська вилка,переходником не комплектується

Мінібензопила 8 дюймів, акумуляторна електрична ланцюгова пила SeeSii з 2
акумуляторними батареями 4.0, автоматичною системою змащення, одноручна
акумуляторна ланцюгова пила, електрична пила для обрізання дерев, садових
гілок, CH820+

Бренд Seesii
Джерело живлення Живлення від батареї
Конядина сила 900 Вт
Вага товару 2872 грами
Розміри продукту 39Д x 19Ш x 16В сантиметрів

* * *

Про цей товар

- ✔️Супермен: 8 годин ранку-відтворення-зима-зима 3 години ночі 𝟠𝕚𝕟𝕔𝕙-𝕤𝕒𝕨-𝕨𝕚𝕥𝕙-𝟚𝕡𝕔𝕤 𝟜.𝟘𝕒𝕙 𝕓𝕒𝕥𝕥𝕖𝕣𝕪 𝕠𝕟 𝟚𝟘𝟚𝟜.𝟙.𝟞. Найкращий спосіб зробити це — купити піцу в інтернет-магазині + замовити піцу в інтернет-магазині. Місця папаїлла-Хіллз — це божевільний вибір.
- ✅【Міні-бензопила】Мінібензопила Seesii 8-дюймів може використовуватися практично для будь-якого проєкту, який виникає в житті типового дому, вона підходить для різання деревини, обрізання гілок дерев, очищення неподатливих кущів, садів і багато чого іншого. Вони портативніші, ніж дротові бензопили, швидше, ніж зворотно-поступальні пили, і легше, ніж бензинові пили.
- ✅ 【НАЙВИЩИЙ ЧАС РОБОТИ АКУМУЛЯТОРА】Наша акумуляторна бездротова ланцюгова пила обладнана 2 акумуляторами 4.0 і швидким зарядним пристроєм, що дає змогу працювати до 50-60 хвилин (2 акумулятори). Акумулятори із захистом від самоперевантаження й перегрівання забезпечують набагато триваліший термін експлуатації акумулятора. Крім того, на акумуляторі є індикатор заряду, який підкаже вам, що час заряджати його.
- ✅ 【ОБНОВЛЕННАЯ ЦЕПНАЯ ПИЛА】Додана достатня кількість мідного кільця двигуна, щоб зробити двигун досить потужним для керування 8-дюймовою електричною пилкою. Електрична ланцюгова пила також має автоматичне мастило, запобіжний вимикач і захист від бризок. Автоматична система змащення забезпечує постійне подавання оливи для плавного й ефективного різання. Щоб запобігти випадковому запуску, запобіжний вимикач і курок мають бути натиснути одночасно, щоб запустити акумуляторну ланцюгову пилу.
- ✅ 【ВИСОКА ЕФЕКТИВНІСТЬ І ЛЕГКА РЕЗКА】Завдяки глибоко загартованому напрямному ланцюзі та двигуну з чистої міді мініелектрична ланцюгова пила SeeSii дає змогу виконувати легке та точне різання з невеликим тиском. Попрощайтеся з трудомістким ручним пилянням і гладьте гладкі та ефективні розрізи.
- ✅ 【НИЗКИЙ РІВЕНЬ ШУМА І ЛЕГКЕ ОБСЛУЖЕННЯ】Якщо ви хочете підтримувати приємні стосунки з сусідами, вам, можливо, варто подумати про те, який шум може створювати мінібензопила. Мінібензопила SeeSii з акумулятором здійснює шум менш ніж 74 дБ тільки в в вусі оператора. Ви можете позбутися гілок, не турбуючись про те, що розбудите сусідів. Крім того, їх легше зберігати, і вони менш витратні в обслуговуванні. Просте заточування ланцюга та пляшка мастила для шини зазвичай підтримують пилу в робочому стані впродовж багатьох років.
- ✅ 【БЕНЗОПИЛА ДЛЯ ОДНОЙ РУКОЙ】Портативна бензопила SeeSii важить лише 3,5 фунта. Вона ретельно спроєктована, щоб не допустити, щоб хтось був занадто важким для роботи з пилкою, і уникнути відбою, викликаної занадто легкою бензопилкою. Розумна легка вага є однією з міркувань безпеки конструкції. Жінки можуть ефективно керувати й контролювати й не відчувати втоми після тривалої роботи.
- 【ЗРУЧНІ АКСЕСУАРИ】- Ми підготували 1x 3 роки професійної технічної підтримки, 1x8-дюймова бензопилка, 2 x 4000 мА·год акумулятора, 1 x валіза, 2 x ланцюги (одна встановлена), 1 x зарядний пристрій і 1 x викрутка, 1 x рукавички, 1 x захисні окуляри, 1x посібник користувача для вас — це найнеобхідніше обладнання в мініпакованні бензопили. Валіза може прекрасно зберігати всі аксесуари, що дуже зручно для перенесення.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари