Всі категорії
Додати товар

Подвесное, макраме кресло-гамак

11000 грн
Опис

Ніжно-зефирное крісло, м'яке, як хмара, комфортне і просторе, воно не залишить байдужим не одного члена сім'ї! Так і хочеться гойдатися в ньому, і мріяти! Діти особливо оцінять це крісло, адже для них це ще й зручна гойдалка, в якій можна розгойдатися вдосталь! Крісло-гамак кольору пудра, з повітряними, як хмара подушками кольору ніжний аметист. Гамак можна розмістити в дитячій, на терасі, в садку, на балконі. Та де завгодно!) Головне - хто перший займе місце!) Він відразу створить навколо себе острівець надзвичайного затишку і релаксу. Гамак пліток із спеціального поліефірного шнура, він не розтягується, не вигорає на сонці, не притягує пил. Нитка з красивим шовковим блиском, переливається на сонечку і виглядає дуже красиво в плетінні.
Для пошиття подушок використовується меблева тканина: флок та велюр. Меблеві тканини практичні, не мнуться, не утворюють катишків, легко чистяться мильним розчином Vanish. При виготовленні подушок використовую обтягнуті тканиною гудзики і так звану каретну стяжку, яка надає вишуканому вигляду крісла. Наповнюю подушки холлофайбером, це гіпоалергенний, практичний матеріал, який не вбирає запахи та вологу, а також відмінно тримає форму.
- диаметр сидения -70см(может быть и 60см- по желанию);
- макс. нагрузка- 150 кг;
- высота гамака- 200 см;
- цвет пудра(возможно исполнение в др. кольорі);
- доставка в будь-яке місто, пишіть в повідомленні.
Скільки місця потрібно для гамака? Якщо хочете трохи погойдатися, то вибирайте хоча б 20 см від стіни, цієї відстані достатньо, щоб затишно погойдуватися і покрутитися в затишному гамаку. Як кріпити і до чого? Для кріплення Вам потрібно карабін №8 або №9, і ланцюг для коригування довжини гамака, при висоті стелі.
Кріплення в стелю залежить від виду Вашого перекриття: -Для бетону, цегли, каменю- Вам знадобиться анкерний болт з кільцем (просвердлити отвір, очистити від пилу, вставити болт, забити молотком, і закрутити, використовуючи гайковий ключ або кільце); - для дерева-шуруп-кільце або гачок; - Для вулиці та будинку-можна використовувати стійки для підвісного крісла, але потрібно враховувати висоту гамака.
Додаткові характеристики:
Візерунки і принти: Квітковий принт і рослинні візерунки
Колір: Бежевий
Колір: Бузковий
Оббивний матеріал: велюр
Оббивний матеріал: флок
Вид м'яких меблів: підвісне крісло

Стан: Новий
Колір:
  • Бузковий
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize