Всі категорії
Додати товар

Концентрат для чищення кавомашин, чайників від накипу

229 грн
Опис

Невелика кількість засобу, режим очищення для техніки (згідно інструкції) – і нагрівальні елементи чайника, кавомашни та посудомийної машини позбудуться від «кожуха» з нальоту і знову працюватимуть, як нові.
Для електрочайника: Розведіть 5 мл засобу в 500 мл води в чайнику, закип'ятіть чайник, через 5 хв злийте. Закип’ятіть 1 л чистої води (без засобу) та злийте.
Для посудомийної машини: Увімкніть режим миття посуду (без посуду і додавання миючого засобу). Через 5 хв (коли набереться вода) налийте на дно машини 1 мірний ковпачок (15 мл), закрийте дверцята.
Для кавоварки: Розведіть 1 мірний ковпачок (15 мл) з 500 мл води в контейнері для води. Ввімкніть програму чищення або пропустіть розчин через кавоварку в стандартному режимі з паузами кожні 100 мл (без кави та холдера). Пропустіть 1 л чистої води.
Засіб делікатно та ефективно очистить нагрівальні елементи кухонної техніки від накипу, убереже ваш гаманець від зайвих витрат, а вас – від зіпсованого настрою через поломку приладів, якими користуєтеся щодня.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Блакитний
Розмір:
  • 300мл
Об'єм:
300 мл
Продавець
tetya...
tetya_mottya
Супер-продавець
Луцьк
96% виконаних замовлень
Була