Всі категорії
Додати товар

Капсули для посудомийних машин finish quantum all in 1 powerball 60шт

500 грн
Опис

Капсули Finish Quantum All In 1 - новинка, яка прийшла на заміну відомих Finish Quantum. Без ароматизатора. Капсула має таку ж саму кількість функцій - 12.
Містить три камери: порошок для видалення складних забруднень; гель для розщеплення жиру; ополіскувач, який не залишає підтіканнь; захист деталей посудомийки від накипу і іржі. Капсула ефективно справляється з забрудненнями з першого разу і забезпечує сяючу чистоту і супер блиск.
Капсулу не потрібно розгортати. Брати тільки сухими руками. Для найкращих результатів миття використовуйте температурний режим 50-55 ° С або в режимі Авто. Для миття посуду на коротких циклах, помістіть капсулу на дно машини. Якщо у вас жорстка вода додаткове використання солі і ополіскувача-обов'язкові. Використовуючи дані капсули, ви отримуєте: повністю вимитий жир; посуд після використання не буває липким і слизьким; не залишаються підтікання і плями - ні від засобу, ні від води; скляний посуд ідеально чистий і прозорий; посуд блищить від чистоти; запаху на посуді немає.

Маємо в наявності багато побутової хімії з Європи. Магазин знаходиться
за адресою місто Київ, ринок Виноградар, вулиця Василя Порика,2 зі сторони вулиці Свободи, орієнтир : навпроти кавʼярні «Духмяна кава» та «Оптовий обмін валют»
Магазин працює з 10 до 19 години.
Маємо групу нашого магазину в Вайбері !

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 750мл
Продавець
vita_slivchuk
vita_slivchuk
Супер-продавець
Київ
100% виконаних замовлень
Була