Всі категорії
Додати товар

Засіб для миття посуду fairy max power 545 мл. lemon

176 грн -10% 159 грн
Опис

Перед замовленням, будь ласка, УТОЧНЮЙТЕ наявність ☺️🙌

Не всі товари з мого профілю знаходяться на одному складі, тому якщо бажаєте замовити декілька товарів - уточніть чи зможуть вони поїхати однією посилкою 😉

У 4 рази ефективніша формула
Для блискучої чистоти посуду
Проти залишків їжі та пригорілої їжі
Рясна формула
Якщо вам потрібен маленький помічник для видалення пригорілої їжі або залишків їжі з посуду, то засіб для миття посуду FAIRY Max Power - саме те, що вам потрібно.

Менше скрабу завдяки високоефективній та спеціальній 4-кратній формулі ефективно та ретельно видаляє забруднення і чудово пахне лимоном.
Мийний засіб можна легко дозувати завдяки практичному отвору із захистом від протікання.
Нехай ваш посуд сяє, як новий, адже навіть невеликої кількості засобу достатньо, щоб набути повної сили.Для грандіозного миття посуду.

Завдяки висококонцентрованій формулі, робить посуд блискуче чистим, з чудовою дією проти жиру та фантастичним фруктово-квітковим ароматом.
Неймовірна свіжість по всій раковині під час миття
Ніжний до шкіри; не потрібно носити рукавички
Рідина для миття посуду Fairy настільки концентрована, що потрібно використовувати тільки одну краплю
Доступний у різних розмірах і ароматах
Гель для миття посуду FAIRY Max Power - це концентрована сила для боротьби з жиром і брудом навіть у холодній воді. Він набагато ефективніший за інші рідини на ринку. Достатньо всього кількох крапель рідини, щоб посуд заіскрився чистотою. При цьому ніжно впливає на шкіру рук, не сушить і не викликає подразнення.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • Другой

Схожі товари