Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Засіб для миття посуду, овочів та фруктів

99 грн
Опис

Засіб для миття посуду, фруктів та овочів Концентрований засіб з м'яким якими миючими компонентами та спеціальною антимікробною сполукою срібла миє і надає блиск посуду, очищає овочі та фрукти від бруду, небезпечних бактерій і хімікатів. Легко видаляє різні забруднення. Прекрасно відмиває посуд з антипригарним покриттям, не ушкоджуючи його. Ефективно діє і розчиняє жир навіть у холодній води. Економний у використанні завдяки консистенції у вигляді гелю. Легко змивається, не залишаючись на обробленій поверхні. Після змивання не залишає на фруктах і овочах присмаку або запаху. У складі гелю містяться пом'якшувальні добавки, які не тільки дбають про шкірний покрив, а й підтримують гідробаланс епідермісу. Гель безпечний для здоров'я людини, не провокує появу алергічних реакцій.

Не містить фосфатів. Не містить барвників та ароматизаторів.

Схвалений МОЗ України для миття фруктів і овочів.

Склад

демінералізована вода, АПАР від 5% до 15%, НПАР менш як 5%, консервант, пом’якшуючі добавки, загусник, бактерицидна сполука срібла.

Не містить фосфатів.

Затверджено МОЗ України. Відповідає вимогам технічного регламенту мийних засобів. Як застосовувати для миття овочів і фруктів: розчинити 1 чайну ложку засобу в 1 літрі води, ретельно вимити овочі та фрукти, промити великою кількістю проточної води. - для миття посуд: нанести невелику кількість засобу на губку або посуд та спінити. Ретельно протерти посуд та змити піну проточною водою. Або розчинити 1 столову ложку засобу в 1 літрі води, помити в розчині посуд, потім ополоснути водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
olgak...
JERELIA
Київ
Була

Схожі товари