Всі категорії
Додати товар

Еко засіб для миття скла вікон натуральний з розпилювачем green max 500 мл

212 грн
Опис

​100% натуральний продукт

не містить SLS/SLES, фосфатів, ізопропілового та нашатирного спирту, ароматизаторів та барвників.

ЕКОзасіб натуральний для миття скла на основі харчового спирту рослинного походження легко та ефективно видаляє забруднення зі скляних поверхонь без розводів.

Завдяки спеціально розробленій формулі на основі органічних кислот засіб ефективно видаляє водний камінь, іржу, вапняний наліт, мило, жирні плями й інші забруднення. Засіб призначений для очищення ванн, душових кабін, раковин, сантехніки та кахлю.

Повністю безпечний для скляних, емальованих, керамічних, акрилових, хромованих та інших видів поверхонь. Легко змивається, відновлює блиск на очищених поверхнях, залишає свіжий і приємний аромат.

Звичайні склоочиснІ засоби, які сьогодні пропонує нам ринок містять:

нашатирний спирт, який здатний викликати головні болі, подразнення дихальних шляхів і очей;
ізопропіловий спирт – це, свого роду, отрута, що викликає ураження багатьох органів людини.

100% натуральний засіб легко та швидко видаляє забруднення, надає блиску та не залишає розводів. Підходить для очистки скляних поверхонь, дзеркал, кераміки, поверхонь із нержавіючої сталі та хромованих поверхонь, порцеляни, фаянсу. Миє до блиску без розводів. Висока концентрація харчового спирту у складі забезпечує високу ефективність засобу та швидкий результат без зусиль. Засіб не потребує змивання та цілком безпечний для здоров’я.

Склад: Вода, 15-30 % рослинний спирт, ефірна олія апельсина, натуральний консервант OPTIPHEN BD*.
* Сертифікат ECOCERT

Спосіб застосування: Розподілити засіб на поверхні. Витерти сухою тканиною або серветкою насухо.

Застереження: Не ковтати, не вдихати, уникати контакту з очима. У разі потрапляння засобу в очі промити їх проточною водою.

Умови зберігання:
Зберігати в сухому, захищеному від дії прямих сонячних променів місці, за температури від 0 до +25 ºС, окремо від харчових продуктів, у місцях, недоступних для дітей і тварин. У разі замерзання після розморожування засіб повністю відновлює свій зовнішній вигляд і властивості. Термін придатності: 24 міс.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • 500мл
Об'єм:
500 мл
Продавець
uzlova
CHOICE
Супер-продавець
Київ
73% виконаних замовлень
Була