Всі категорії
Додати товар

Очисник-спрей з рожевим оцтом для скла і дзеркал the pink stuff window & glass cleaner...

240 грн
Опис

Star Drops Pink Stuff Window & Glass Cleaner With Rose Vineger - засіб для миття вікон та дзеркал, для скла та пластику на основі оцту

Pink Stuff виробляється Star Drops, британською компанією з розробки засобів для чищення, які дозволяють легко прибирати ваш будинок.

Чудо-засіб для миття вікон і скла ідеально підходить для очищення всіх скляних поверхонь у вашому домі і його виготовлено з натуральних інгредієнтів, щоб забезпечити високоефективне очищення без використання агресивних і шкідливих хімікатів.

Наповнений рожевим оцтом для створення легкого аромату
Потужне очищення з кожним розбризкуванням
Насадка-розпилювач, що входить у комплект, допомагає отримати широке покриття від одного розпилення, допомагаючи заощадити гроші, використовуючи менше засобу для чищення.
Призначення

Вікна
Скляні плити
Дверцята мікрохвильовки
Екрани для душу
Вітрові скла
Скляні обідні та журнальні столи
Засіб для чищення скла від Pink Stuff Window & Glass Cleaner With Rose Vineger - ефективно очищає вікна, дзеркала, кришталевих вироби, скляні столи, автомобільні вікна і пластикові поверхні від бруду, нікотину і відбитків пальців і забезпечує блиск без розводів.

Таким чином цей засіб Pink Stuff для чищення швидко і без зусиль забезпечує чистоту і сяйво скляним поверхням.

З антибликовой формулою
Знижує повторне забруднення завдяки водовідштовхувальному ефекту, а також завдяки своїй антибликовій формулі.
Очищає скло та інші гладкі поверхні
Зручний у використанні, швидко сохне і не залишає розводів.
Також можна застосовувати для всіх поверхонь, що миються: двері, меблі, кафель, світильники.
Для блискучого блиску завдяки оцту
Без барвників
Без ароматизаторів
Англійська компанія, бізнес якої побудований на основоположних цінностях, турботі про довкілля та здоров'ї не тільки людей, а й тварин. Компанія виробляє суперефективну побутову хімію, результати використання якої по-справжньому дивують.

Усі продукти — концентровані та багатофункціональні.

Асортимент продукції дає змогу вибрати свою концепцію прибирання будинку: використовувати спеціалізований набір засобів для різних завдань або користуватися кількома мультизадачними засобами для всіх типів поверхонь.

Продукція Pink Stuff не тестується на тваринах, не має у своїх складах інгредієнтів тваринного походження, підходить для використання веганами, що підтверджено міжнародними сертифікатами CFI та Vegan Society. Компанія сертифікована за стандартами ISO 9001, ISO 14001, BRC Consumer Products.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 750мл